Katja Schuurman: Niet bij vaste stal presentatoren BNN

Hoewel Katja Römer-Schuurman in het nieuwe tv-seizoen met drie (en misschien zelfs vier) programma’s bij BNN is te zien, heeft de presentatrice zich niet exclusief verbonden aan de jongerenomroep. Dat benadrukt Katja op 3fm. “Ik ben niet één van de vaste presentatoren van de vaste stal, ik ga wel een paar leuke programma’s maken waar ik erg naar uitzie.”

Katja lijkt haar handen vrij te willen houden voor andere klusjes, zoals bij RTL 4. Daar dook ze al op als teamcaptain in Wat Vindt Nederland en had ze een bijrol in Divorce. “We gaan daar ook een grote nieuwe dramaserie maken”, vertelt ze over het project Nieuwe Buren. “En met RTL kijk ik voor andere programma’s. Ik ben dus niet voor vast bij BNN, wel is de vriendschap nieuw leven in geblazen.”

Eén van Katja’s bekendste programma’s is Katja vs …. Dat komt terug als Ruben vs Katja. “Ik was daar op een gegeven moment wel klaar mee. Het kostte zo veel energie, zeker omdat we de strijd in Nederland uitvochten en ik allemaal hulp van bekenden inriep. Dan was je weer een jaar bezig om alle schulden in te lossen. Nu gaan we Europa in, al heb ik geen idee wat me precies te wachten staat.”

Katja wordt ook ingezet voor TV Lab, in augustus is Mag Ik Met Je Mee te zien. “Ik vlieg hiervoor naar Suriname. Op Schiphol spreek ik met mensen die op mijn vlucht zitten. We pakken de mooiste verhalen. Bij het verhaal dat me aanspreekt, vraag ik of ik een paar dagen mee op reis mag.”

Zie ook:
- BNN nu echt de weg kwijt: Katja Schuurman terug
- Katja & Thijs en Daan & Bracha in RTL-drama Nieuwe Buren
- Ruben Nicolai gaat 40ste verjaardag vieren bij BNN

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:BNN nu echt de weg kwijt: Katja Schuurman terug
Lees ook:Jochem van Gelder doet Lachen om Home Video’s
Lees ook:Katja Schuurman onderzoekt offers bij talentvolle kinderen
Lees ook:‘Emotionele’ ontknoping Allerslechtste Echtgenoot
Lees ook:Arie Boomsma heeft begrip voor stoppen Debat op 2

1 Reacties // Reageer

One thought on “Katja Schuurman: Niet bij vaste stal presentatoren BNN

  1. Stewie

    Hello Goodbye 2.0?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>