Rubriek: Hobby

De leukste wijncursus die er is!

De Wijnalmanak staat bekend als hulp bij het kiezen en kopen van wijn. Maar genieten van wijn begint uiteraard bij weten wat je proeft en hoe deze smaak te waarderen. De Wijnalmanak proefcursus biedt een oplossing voor iedereen die meer wil leren over wijn proeven en alles wat daarbij komt kijken.

Lees verder...

Heb je nou je zin…

Een mens zegt iedere dag misschien wel vierduizend zinnen, al maakt hij ze niet allemaal af. De meeste van die zinnen (‘Het wil maar niet zomeren’) zijn al vergeten voor ze goed en wel zijn uitgesproken. Andere (‘Vergeef hen want zij weten niet wat zij doen’) blijven eeuwenlang hangen. Hoe maak je een zin? En

Lees verder...

De kleine Je stamboom onderzoeken voor Dummies

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar jouw familiegeschiedenis? Is je interesse gewekt na het doorbladeren van fotoalbums en het lezen van oude brieven? Of wil je nu eindelijk eens achterhalen hoe die pakkende familieverhalen zijn ontstaan? Dan is het samenstellen van een stamboom de perfecte manier om je familiegeschiedenis te ontcijferen!

Lees verder...

Ik hou van taart is feestelijk versierboekje

Ik hou van taart is het perfecte boekje voor beginners die taarten feestelijk willen decoreren. Anna van Grunsven en Naomi Winters-Knoopers geven op een speelse en kleurrijke manier nuttige tips en trucs zodat jij thuis de mooiste taartjes en cupcakes kan maken.

Lees verder...

Cadeau voor de feestdagen: Het beste van de wijnalmanak

In de loop der jaren is de Wijnalmanak een begrip geworden. Jaar in, jaar uit stond de almanak vol met betaalbare wijnen van een bijzondere kwaliteit. Het beste van de Wijnalmanak is een compleet en informatief wijnboek, geschreven door wijnkenners en voorzien van prachtige foto’s.

Lees verder...

Hugh Johnsons wijngids 2014

Over de hele wereld kijken wijnliefhebbers elk jaar weer uit naar Hugh Johnsons deskundige oordeel over duizenden wijnen. Zijn wijngids bevat alle actuele informatie per land en in veel gevallen ook per streek. Een handig naslagwerk als je nog op zoek bent naar een heerlijke wijn om te schenken tijdens de feestdagen.

Lees verder...