Het mooiste dat Gordon maakte: Nooit Meer Naar Huis

gordon nooit meer naar huisGordon noemt ‘t misschien wel het mooiste programma dat hij ooit maakte: Nooit Meer Naar Huis. Mensen die door omstandigheden niet aan een vakantie toe komen, maar dit wel verdienen, krijgen een reis cadeau van RTL. Eén addertje onder het gras: Gordon gaat wel mee op vakantie. En nou kennen we Gordon allemaal als die grappenmaker, hij is ook de man die op heel prettige wijze een goed gesprek kan voeren met mensen.

Denk maar aan Hotter than my Daughter, waar hij op respectvolle wijze toch een spiegel weet voor te houden bij zowel moeder als dochter. Om uiteindelijk naar een geslaagde makeover toe te werken, waarbij hier en daar best ruimte is voor een Gordon-grap.

Door de actualiteit is het misschien een beetje gek om Gordon in opperbeste stemming op het beeld te zien; de presentator is vorige week aangereden op Griekenland en brak zes ribben en zijn schouderblad. Pas gisteren is hij thuis gekomen, maar het herstel gaat zeker nog wel even duren. Vanzelfsprekend zijn de opnames van Nooit Meer Naar Huis al veel eerder afgerond.

Gordon vertelt over zijn show: “Ik geloof dat ik met dit programma iets nieuws en uitdagends heb gevonden in mijn carrière als tv-maker. Ik kan hier, net als in Hotter than my Daughter, zoveel in kwijt en ik ben dol op mensen die hun, vaak tragische, verhaal willen delen met mij. Ik heb veel raakvlakken met mijn gasten en leef en huil vaak mee. Ik ben geraakt als blijkt dat ze iets aan mijn adviezen hebben gehad. Ik kan beslist zeggen dat dit het allermooiste is wat ik ooit mocht doen op tv.”

Nooit Meer Naar Huis, 21.30 uur, RTL 4


Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Gordon maakt terugkomaflevering Hotter than my Daughter
Lees ook:Vrouwen omarmen werken vanuit huis massaal
Lees ook:RTL 4 werkt aan opvolger Sterrenslag
Lees ook:Martine Bijl: Heel Holland Bakt kan niet bij commerciëlen
Lees ook:Grote spelshows op woensdagavond RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>