Jochem van Gelder doet Lachen om Home Video’s

jochem van gelderSBS 6 heeft een nieuwe presentator gevonden voor Lachen om Home Video’s, nu Hans Kraay Jr. aan de kant is gezet. Jochem van Gelder neemt de filmpjesshow over en daar zal hij blij mee zijn. Want Jochem krijgt weliswaar veel kansen met nieuwe programma’s, slechts een klein aantal krijgt een vervolg. Zoals Bonje met de Buren. Maar Lachen om Home Video’s is al jaren een vaste waarde op de zender.

Jochem tekent vandaag eveneens een nieuw contract bij de zender. Jochem: “Ik heb het erg naar mijn zin bij SBS 6 en kijk uit naar alle programma’s die ik ga doen dit najaar.” Dat zijn onder andere Waarom Wachten? en Het Beste Idee van Nederland. “De combinatie van die programma’s maakt het ontzettend leuk en divers!”

Zenderbaas René Oosterman: “We zijn erg blij dat Jochem als een van onze vaste gezichten de komende tijd bij onze familiezender te zien blijft. Hij is een talentvolle en veelzijdige presentator die in verschillende programma’s te zien is dit najaar en we zijn erg blij dat hij nu ook Lachen om home video’s gaat doen.”

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Nieuwe vormgeving RTL 4 na de zomer
Lees ook:RTL 5 aan de haal met Expeditie Poolcirkel
Lees ook:Katja Schuurman: Niet bij vaste stal presentatoren BNN
Lees ook:OUTTV niet langer alleen voor homo’s: ook voor vrouwen
Lees ook:EO trekt stekker uit De Pelgrimscode

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jochem van Gelder doet Lachen om Home Video’s

  1. Emfic

    Hè een nieuwe presentator. Dat kan ik niet waarderen. Ben aan Kraay gehecht als gezicht van dat programma en volgens mij deed hij het goed.

    De nieuwe is van ongeveer gelijk kaliber maar heeft iets minder personality dan Kraay.

    Alles went maar dit was onnodig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>