BNN nu echt de weg kwijt: Katja Schuurman terug

De ontwikkeling van BNN is helemaal stil komen te staan. De jongerenomroep was ooit een broedplek voor nieuw talent en frisse ideeën, maar BNN lijkt zich tegenwoordig vooral te herhalen. Waren we onlangs al verbaasd door de contractverlenging van Ruben Nicolai, die zijn 40ste verjaardag bij de omroep gaat vieren, nu blijkt oud-gediende Katja Römer-Schuurman terug te keren. Ze gaat in elk geval vier programma’s voor BNN maken.

Katja is in augustus al te zien tijdens TV Lab, waar ze het programma Mag Ik Met Je Mee voor haar rekening neemt. Verder pakt ze haar koffers voor 3 Op Reis, is ze vanaf oktober te zien in Ruben vs Katja en ze ontwikkelt een nieuw programma voor de toekomst.

Katja vertrok in 2008 bij BNN om aan de slag te gaan bij Net 5. Dat leverde niet het gewenste resultaat op; De Tafel van 5 mislukte jammerlijk en ook My Parents Are Gonna Love You sloeg niet aan. Na een jaar betaald thuis te hebben gezeten, vertrok Katja bij Net 5. Ze dook op bij de Tros (Nick Tegen Simon) en RTL 4 (Wat Vindt Nederland?) en komt na vijf jaar dus weer terug bij BNN.

Zie ook:
- Katja & Thijs en Daan & Bracha in RTL-drama Nieuwe Buren
- Ruben Nicolai gaat 40ste verjaardag vieren bij BNN

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Katja Schuurman: Niet bij vaste stal presentatoren BNN
Lees ook:‘Emotionele’ ontknoping Allerslechtste Echtgenoot
Lees ook:Katja Schuurman onderzoekt offers bij talentvolle kinderen
Lees ook:Niet Nicollette maar Patrick Lodiers presenteert The Pitch
Lees ook:Vrouw duikt na 50 jaar verdwijning ineens weer op

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “BNN nu echt de weg kwijt: Katja Schuurman terug

  1. Charles

    En zo zie je maar weer dat BNN een “gewone Hilversumse Omroep” is geworden……

      /   Reply  / 
  2. joris

    waar is de tijd van bart is boos, de lama’s, katja vs bridget (enige echte leuke editie)… BNN is het m.i. beetje kwijt :( Tien seizoenen van dit, tien seizoenen van dat en niet echt meer wat origineels

      /   Reply  / 
  3. Pat

    Ze ging toch ook in serie voor rtl4 spelen.

      /   Reply  / 
  4. Tim20

    En net nu heeft Nederland een omroep nodig die jonge presentatoren een kans geeft. TMF is er ook al niet meer

      /   Reply  / 
  5. Wwzapper

    Ze hebben wel Geraldine Kemper in huis, en die is nog jong, maar voor een duidelijk dragende rol in een programma wordt zij na vier jaar BNN nog steeds niet gebruikt. Steeds als onderdeel van een groep presentatoren, of voor losse items. Jammer.

      /   Reply  / 
  6. Wwzapper

    …ik had net een reactie over Geraldine Kemper getikt, maar het verschijnt niet op de site? Nou ja, het kwam er dus op neer dat zij (nog best jong) na vier jaar BNN nog steeds niet écht naar voren wordt geschoven. :(

      /   Reply  / 
  7. Wwzapper

    …hé, nu staat die eerste reactie er wel (en die erna kwam, die ik in eerste instantie ook niet zag verschijnen, ook). Worden reacties sinds kort gescreend, voor ze verschijnen?

      /   Reply  / 
  8. BBBD

    Ik snap de stelling dat BNN een ‘kweekvijver van talent’ moet zijn niet zo goed. Waarom zou BNN de enige omroep moeten zijn waar talent een kans kan krijgen? Dat kan net zo goed bij de NCRV, de KRO, de EO, de TROS of welke omroep dan ook. Dat BNN programmatorisch zou mogen vernieuwen staat dan weer buiten kijf. Dat geldt overigens ook voor andere omroepen. Maar ik denk dat er door de bezuinigingen in publiek Hilversum de komende jaren op safe zal worden gespeeld: de succesnummers zullen tot in den treure worden uitgezonden, terwijl er voor de ontwikkeling van nieuwe formats geen financiële marge meer is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>