Katja Schuurman onderzoekt offers bij talentvolle kinderen

katja schuurmanDit voorjaar stelde Katja Schuurman haar lichaam beschikbaar aan de wetenschap voor Katja’s Bodyscan. En nu keert ze terug op NPO1 met opnieuw een intensief programma. Voor de nieuwe show Alles Voor Je Kind trok Katja namelijk een jaar lang op met gezinnen waar één heel talentvol kind te vinden is. Wat doet het met een gezin als de ontwikkeling van dat talent centraal staat? En hoe gaan de jeugdige talenten om met de druk?

Katja: “Hoe ver ga je als ouder om je kind alle ruimte te geven om zijn of haar talent maximaal te ontplooien? En wat is de weerslag ervan op de rest van het gezin? Daar wil ik achter komen in Alles voor je kind. Vijf jaar geleden ben ik moeder geworden van mijn heerlijke dochter Sammie. Vanaf de allereerste aanblik voel je als ouder een liefde die zo groots en allesomvattend is dat je echt alles wilt doen voor je kind. In mijn carrière moet ik, maar Sammie dus eigenlijk ook, soms offers brengen. Want als ik een film of tv-programma maak ben ik natuurlijk meer van huis en zie ik haar dagenlang best weinig. Ik ben heel benieuwd hoe het ‘andersom’ is.”

In de eerste aflevering volgt Katja de 15-jarige kunstschaatsster Janne. Al vrij snel wordt duidelijk dat Janne niet heel gemotiveerd is en zelfs overweegt te stoppen met haar carrière. Dat terwijl de ouders elk dubbeltje omkeren om de schaatssport te bekostigen. Om nog maar te zwijgen over de aandacht die broertje Teun te kort komt.

Elke aflevering is een op zichzelf staand verhaal. Alles Voor Je Kind is gesandwicht tussen nieuwe afleveringen van De Reünie en Hoe Heurt Het Eigenlijk.

Alles Voor Je Kind, 21.30 uur, KRO-NCRV (NPO1)

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:BNN nu echt de weg kwijt: Katja Schuurman terug
Lees ook:Katja Schuurman: Niet bij vaste stal presentatoren BNN
Lees ook:Voetbal snoept veel kijkers weg bij concurrent
Lees ook:Barbie grote reality-held voor Andy van der Meyde
Lees ook:Veelbelovende eerste aflevering Meiden van de Herengracht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>