‘Emotionele’ ontknoping Allerslechtste Echtgenoot

De Allerslechtste Echtgenoot van Nederland bereikt vanavond zijn ontknoping. Het zusje van De Allerslechtste Chauffeur van Nederland is niet geworden wat er van gehoopt was, met elke dinsdag steevast een stevige kijkcijferdip op Nederland 1. Is het Ruben Nicolai gelukt om van zijn kandidaten ook betere partners te maken?

De flirterige Rob, de ouderwetse Bert en de onvolwassen Herman zijn nog in de race. In de finale organiseren de mannen de ideale bruiloft voor hun vrouw. De taart, de jurk, de trouwwagen: krijgen de overgebleven drie finalisten dit voor elkaar? De avond voor de grote dag moeten ze hun geloften op papier zetten. Dit alles leidt tot een veelbetekenende en emotionele dag waarbij de mannen nog een keer de kans krijgen zich van hun beste kant te laten zien.

Ruben: “Veel echtgenotes zagen dit programma als een tweede kans. Een redmiddel om toch bij hun grote liefde te blijven. Er is keihard geknokt voor een betere toekomst samen. De finalisten hebben nog een zware opdracht te vervullen. Het wordt een spannende en emotionele laatste aflevering.”

De Allerslechtste Echtgenoot van Nederland, 20.30 uur, BNN (NL1)

Zie ook:
Ruben Nicolai relatieredder in De Allerslechtste Echtgenoot
Ruben Nicolai gaat 40ste verjaardag vieren bij BNN

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:BNN nu echt de weg kwijt: Katja Schuurman terug
Lees ook:Katja Schuurman: Niet bij vaste stal presentatoren BNN
Lees ook:Mannen hebben net als vrouwen een biologische klok
Lees ook:Winkelen net zo opwindend als seks
Lees ook:Nederlandse vrouw heeft 25% meer kans op kanker

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Emotionele’ ontknoping Allerslechtste Echtgenoot

  1. Flippo

    Dit is natuurlijk helemaal geen programma voor de publieke omroep. En als het daar zo nodig op moet, dan op 3 en NIET op 1.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>