Muifelbrouwerij lanceert Odulphus Blond

odulphus vkMartin Ostendorf van de Muifelbrouwerij heeft speciaal voor Slijterij Gérard in Best een nieuw bier ontwikkeld en gebrouwen. Maandenlang zijn ze aan het proeven en testen geweest. Niet alleen voor de smaak maar ook voor de naam. Van Bests Bier, Klompenheuler tot aan uiteindelijk Odulphus Blond die de patroonheilige is van de Brabantse plaats Best. Dit blonde bier met 8% alcohol is bovengistend, bevat een vleugje koriander en is volgens de brouwer mooi vol van smaak. Het werd gebrouwen bij Sint Servattumus in Schijndel.

De nieuwe trots van Best wordt op woensdag 12 juni aanstaande in de kantine van de Wilhelmina boys, Sportpark Naastenbest aan de J. van Wassenaerstraat 61 in Best gelanceerd. Odulphus Blond is verkrijgbaar in flessen van 0,33 cl, 0,75cl en 1,50 cl. Ook wordt het afgevuld in fusten van 20 liter.

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:16-06-’13: Bierfestival Noord-Brabant
Lees ook:Brouwerij Wispe introduceert tweede bier
Lees ook:ABT-bier van de maand: Schipluyden
Lees ook:Bier proeven: Allagash Curieux Barrel Aged Ale
Lees ook:Bierliefhebber beslist over nieuw Brussels bier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>