GTST krijgt weer eigen app na zomercliff

GTST_cliff_2_2013_Kastermans-575-385-578-385-2-0-575-385_510_283_c1Fans van Goede tijden Slechte Tijden hoeven niet helemaal zonder hun soap te zitten in de twee maanden durende zomerstop. Net als vorig jaar verschijnt er een app waarmee duidelijkheid kan worden verkregen over het verdere verloop van de serie na de spannende zomercliff.

Volgende week vrijdag beleeft seizoen 23 zijn hoogtepunt, als de parachutesprong op het vrijgezellenfeest van Rik en Nuran volledig mis dreigt te lopen. Wat er precies gaat gebeuren is nog gissen, maar het heeft er alle schijn van dat iemand een gesaboteerde parachute om zijn rug heeft hangen.

Met de app GTST: Spring Levend willen de makers een brug slaan tussen de zomercliff en de eerste aflevering van seizoen 24, te zien op 2 september. RTL verklapt aan De Telegraaf: “Voor welke inwoner van Meerdijk slaat het noodlot toe tijdens de gezamenlijke parachutesprong? Zeven weken lang krijgen de fans via de app elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag informatie die hen helpt het mysterie te ontrafelen.”

Vorig jaar lanceerde GTST ook al een app, toen kreeg de kijker duidelijkheid over de identiteit van nieuwkomer Tim Loderus, wat de zoon van Anton Bouwhuis bleek. Die app was zo lek als een mandje; al daags na de lancering bleken alle onderdelen via de broncode openbaar te zijn, waardoor meteen duidelijk was hoe de vork in de steel zat.

Zie ook:
- Wie Is Tim-app GTST lek + weer scripts gevonden
- Technologie The Matrix in zomercliff GTST
- Spanning zomercliff GTST stijgt letterlijk tot grote hoogte
- Fatale parachutesprong zomercliff GTST?

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Technologie The Matrix in zomercliff GTST
Lees ook:Fatale parachutesprong zomercliff GTST?
Lees ook:GTST: Tim Bouwhuis’ moeder Julia duikt op
Lees ook:Spanning zomercliff GTST stijgt letterlijk tot grote hoogte
Lees ook:Gigi: Laat mij maar zien waarom kamperen zo leuk is

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>