GTST: Tim Bouwhuis’ moeder Julia duikt op

Schermafbeelding 2013-06-06 om 23.10.10Een jaar geleden hield Tim Loderus de GTST-kijker nog in zijn greep; wie was deze mysterieuze verschijning? Inmiddels weten we dat hij de zoon is van Anton Bouwhuis en Julia Loderus, maar die moeder hebben we nog nooit gezien. Terwijl zij toch tot een jaar terug zorgde voor Tim. Nu hij in het ziekenhuis ligt, maken we dan eindelijk kennis met Julia, de jeugdliefde van Anton. Waarmee de druk op het gezin Bouwhuis nog even verder opgevoerd lijkt te worden.

Het is er tumultueus aan toegegaan. Eerst moesten Anton en Bianca afscheid nemen van hun zoon Edwin. Vervolgens dook bastaardzoon Tim vanuit het niets op, en werd schoondochter Rikki ook nog eens verliefd op hem in plaats van op Sjoerd. Dat zette weer een reeks gebeurtenissen in werking die leidden tot de drugsverslaving van Sjoerd en het verliezen van de voogdij over Bram, het kindje van Rikki en Sjoerd.

En nu duikt Julia dus op, de ex-geliefde van Anton met wie hij een zoon heeft, die jarenlang voor de buitenwereld verborgen is geweest. Gaat Bianca dit alles trekken of is dit de spreekwoordelijke druppel die de emmer doet overlopen? De makers van Goede Tijden Slechte Tijden wilden graag een hecht gezin voor ‘het familiegevoel’, maar dat hechte wordt wel op de proef gesteld…

Zie ook:
- Fatale parachutesprong zomercliff GTST?
- GTST: Nieuwe vlam Lucas Sanders was bijna Danny de Jong
- Dave Roelvink nieuw gezicht in GTST?
- Zwart/wit thema castfoto GTST seizoen 24
- GTST: Dood Danny de Jong wordt opgerakeld
- GTST Live deze zomer vanuit Meerdijk

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:GTST krijgt weer eigen app na zomercliff
Lees ook:Fatale parachutesprong zomercliff GTST?
Lees ook:Technologie The Matrix in zomercliff GTST
Lees ook:Spanning zomercliff GTST stijgt letterlijk tot grote hoogte
Lees ook:Gigi: Laat mij maar zien waarom kamperen zo leuk is

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “GTST: Tim Bouwhuis’ moeder Julia duikt op

  1. Nina

    Hij heet Tim Loderus

      /   Reply  / 
  2. Stef

    De makers van GTST proberen al jaren het ‘familiegevoel terug te krijgen’, wat tot dusver niet is gelukt. De familie Huygens zorgde ook niet bepaald voor een familiegevoel met al hun problemen en nu falen de Bouwhuizjes in dit opzicht ook. Treurig…

      /   Reply  / 
  3. Lia

    Het is een soap. Voor een ‘warm familiegevoel’ kun je beter naar de Douwe Egberts-reclame kijken.

      /   Reply  / 
    1. lol

      +1

        /   Reply  / 
    2. Mark

      En volgens mij werd dat van het familiegevoel gezegd bij de Huygens familie, niet bij de Bouwhuisjes.

        /   Reply  / 
      1. GtstForLife

        Idd, dat werd bij de Huygens gezegd en achteraf gezien is het een geweldige beslissing geweest om de Huygens in te wisselen voor de Bouwhuisjes.

        Naar mijn mening waren de karakters Irene en Martijn totaal niet interessant. Vooral Martijn heeft bijna geen eigen verhaallijnen gehad (aan het begin). Alleen Dex en Ronja waren nog een beetje te pruimen.

        Ik vind de Bouwhuisjes echt vele male interessanter! En de beslissing om Edwin eruit te schrijven is ook goed geweest. Zeker omdat je nu met Tim weer veel kanten op kunt. En acteur Raynor Arkenbout (Edwin) viel vaak in negatieve zin op door zijn matige acteerwerk.
        Maar dat is mijn mening ;)

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>