Technologie The Matrix in zomercliff GTST

tOWnfRO6MbdcHSimrpfsX69nFO4WLZW2o0aJ-fauqhGh-AGgeIyR0FZg3AzypAf_2rJh6KUmFFuePy2k2o8ek04633nV8MsNN0qNzAPGS3L5hRL_qAVolgende week vrijdag beleeft het 23ste seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden zijn hoogtepunt met de zomercliff. Maandag heeft RTL een persbericht doen uitgaan, waaruit blijkt dat er van alles misgaat bij de parachutesprong op het vrijgezellenfeest van Rik en Nuran. Grote vraag lijkt: wie springt zich dit seizoen te pletter? De makers zijn heel trots. “De kijkers kunnen een aparte twist verwachten, net als met de Wie is Tim-app van vorig jaar. Verder is er actie, spektakel en diepgang. We gaan er met een knal uit.”

Dat vertelt scenarioschrijver Rohan Gottschalk in Veronica Magazine. “Figuurlijk dan hè? Alhoewel… Nee, ik verklap niks!”

Acteur Ruud Feltkamp, in de soap te zien als Noud Alberts, licht nog wel een tipje van de sluier op in het programmablad. “Het is inderdaad een dijk van een cliff, een van de beste aller tijden. Mede vanwege een waanzinnige draaitechniek die ook in The Matrix-trilogie werd gebruikt. Ik ben trots op het resultaat. Nu, in de week voor de cliff, merk je dat het op straat begint te leven. En na 5 juli kan ik nergens meer komen zonder dat mensen me vragen naar de afloop.”

Gottschalk vertelt ook: “Voor ons is de cliffhanger een feestje, een van de momenten waarop je echt kunt uitpakken. Tijdens de brainstormsessies leven we ons maximaal in, dus als de één vindt dat Noud onmogelijk zus of zo kan reageren op Nina’s beslissing, kan het er behoorlijk fel aan toe gaan. Maar zodra dat gebeurt, weet je dat je een interessant verhaal te pakken hebt. Als het bij ons iets losmaakt, leeft het ook bij de kijkers thuis.

Zie ook:
- Spanning zomercliff GTST stijgt letterlijk tot grote hoogte
- Fatale parachutesprong zomercliff GTST?
GTST: Nieuwe vlam Lucas Sanders was bijna Danny de Jong
Dave Roelvink nieuw gezicht in GTST?
Zwart/wit thema castfoto GTST seizoen 24
GTST Live deze zomer vanuit Meerdijk

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:GTST krijgt weer eigen app na zomercliff
Lees ook:Spanning zomercliff GTST stijgt letterlijk tot grote hoogte
Lees ook:Fatale parachutesprong zomercliff GTST?
Lees ook:GTST: Tim Bouwhuis’ moeder Julia duikt op
Lees ook:Freestyle Games met lage score uit startblokken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>