Gigi: Laat mij maar zien waarom kamperen zo leuk is

Schermafbeelding 2013-06-25 om 21.12.18Eindelijk is het dan officieel bevestigd: Gigi Ravelli is de nieuwe babe in Campinglife naast Sander Janson. Al anderhalve maand geleden werd duidelijk dat Gigi deze zomer in een tentje slaapt, maar nu mag ze het ook van de daken schreeuwen. Hoewel. Gigi: “Nederland is een echt kampeervolk, laat mij maar zien waarom het dan zo leuk is.”

Want de GTST-actrice is geen geboren kampeerder, zo blijkt uit een interview met RTL Boulevard. “Ik ben eens met mijn ouders naar een camping gegaan, dat was niet zo’n succes. Toen zeiden ze: ‘Dat doen we nooit meer.’”

Dit seizoen spelen de kinderen een hoofdrol, want een vakantie is pas geslaagd als de kinderen het leuk hebben. Gigi gaat met de kinderen van een gezin op de camping op culinair avontuur. Ondertussen kunnen de ouders lekker in de hangmat een boekje lezen, samen een museum bezoeken of lekker van de zon genieten. Gigi neemt de kinderen mee naar de plaatselijke citroenkweker om citroenen te plukken, de geitenkaasboer waar ze een geitje melken of de worstenmaker waar ze allemaal verschillende plakjes worst mogen proeven.

Campinglife wordt in de zomer opgenomen, als Gigi niet in de Endemol-studio’s hoeft te zijn voor Goede Tijden Slechte Tijden. Als het aan haar ligt, vertolkt ze de rol van Lorena Gonzalez nog vele jaren. “Ik vind zelf dat ik de allerleukste rol heb, ik geniet nog elke dag van Lorena. Zolang het mogelijk blijft af en toe een uitstapje te maken, zoals een film of Campinglife, is dat een fantastische combinatie.”

Zie ook:
- Gigi Ravelli nieuw gezicht bij Campinglife
- Spanning zomercliff GTST stijgt letterlijk tot grote hoogte

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Van der Vorst thuis bij RTL-sterren Martijn Krabbé en Gigi
Lees ook:Gigi Ravelli leest voor uit Krrrr…okodil
Lees ook:Onthulling Televizier Soap Verkiezing in RTL Boulevard
Lees ook:Fatale parachutesprong zomercliff GTST?
Lees ook:Liefde voor Later valt Anita Witzier zwaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>