Nog altijd geen besluit over vervolg Malaika

Vrijdag is de laatste aflevering van Malaika uitgezonden op RTL 5. Na vijftig afleveringen is er echter nog steeds geen duidelijkheid over de toekomst van de soap, laat een woordvoerder van RTL 5 desgevraagd weten. “Er wordt nog bekeken of een volgende reeks haalbaar is.”

Eerder meldde zenderbaas Paul Cormont positief te staan over een vervolg, ondanks de wat teleurstellende kijkcijfers. Dat zijn er krap 200 duizend per aflevering in de metingen van Stichting Kijkonderzoek, maar via RTL XL kijken er ook nog veel mensen. Ook de thuiszorgbranche, medefinancierder van Malaika, zou tevreden zijn.

Mocht Malaika aan de start van het nieuwe tv-seizoen weer op de buis moeten komen, dan moet er wel snel een besluit worden genomen in verband met te schrijven scripts en de beschikbaarheid van acteurs.

Zie ook:
- Baas RTL 5 staat positief tegenover vervolg Malaika
- RTL 5 noodgedwongen pionier door veranderend kijkgedrag


- Vuurdoop voor nieuwe Nederlandse soap Malaika

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Doek valt voor RTL 5-soap Malaika
Lees ook:RTL 5 overweegt na Malaika Chileense telenovelle
Lees ook:Jörgen Raymann maakt pilot met Jasmine Sendar
Lees ook:Kans terugkeer Killer Karaoke op RTL 5 klein
Lees ook:Veelbelovende eerste aflevering Meiden van de Herengracht

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Nog altijd geen besluit over vervolg Malaika

  1. J

    Er was toch al voor 100 afleveringen besteld/scripts?

      /   Reply  / 
  2. Peter

    Komt wel goed. Prima soap en je ziet er duidelijk groei in.

      /   Reply  / 
  3. bert

    Doelgroep is jongeren:

    “Momenteel lijkt vooral RTL 5 het slachtoffer te worden van het veranderende kijkgedrag van jongeren. De zender heeft grote moeite mooie kijkcijfers te realiseren, terwijl veel programma’s via RTL XL en andere online videodiensten wel veel worden bekeken.”

    3 miljoen viewers online, doorgaan

      /   Reply  / 
  4. gtstfites

    Andere tijdstip?

      /   Reply  / 
  5. Charlotte

    Er moet echt een vervolg op komen!!!!!! En het liefst met dezelfde acteurs!!!!!! Ik kijk het elke dag en nou is het er in een keer niet meer terwijl je niet eens weet hoe het met ansje zoë robin corien hanneke en hidde, bas sander luciel en laura en esra want ze hadden allemaal nog een eigen verhaal!!! Waarom zijn jullie eigenlijk gestopt met dit programma?

    Groetjes

      /   Reply  / 
  6. Willeke

    Heb het zo nu en dan eens gekeken en ik moet zeggen dat het een leuke soap is! Van mij mag er wel een 2e seizoen komen :) Denk dat dat ook wel gaat lukken!

      /   Reply  / 
  7. Hilda

    Leuke soap, gewoon ff verstand op nul en kijken, heerlijk. Ik nam het iedere avond op om het op een later tijdstip te kunnen kijken, want 19.00 uur is spitsuur met 2 kindjes. Moet zeker terugkomen, de verhaallijnen zijn nog niet af.

      /   Reply  / 
  8. kim

    ik hoop dat het door gaat ik vind het heel leuke serrie ik kijk terug op rtlxl ik hoop niet dat het stop vind dan heel erg gr kimberley

      /   Reply  / 
  9. Ellie

    Ik heb alle afleveringen gekeken op rtl xl , jammer dat het niet meteen vervolgd wordt . Ik dacht ook dat er 100 afleveringen waren gemaakt . Kom op even doorzetten , goede serie en goed voor de zorgsector , aan zorg komt nooit een einde dus ook niet aan het script !!!

      /   Reply  / 
  10. Seej

    Ik vind dat het terug moet komen ik keek het elke dag op rtl xl.. tijdstip kwam me niet zo uit op tv daarom keek ik het altijd terug.. soap was kaii leukk ik keek het na gtst altijd :( ( laat ‘t terug komen AUB!!

      /   Reply  / 
  11. Nina

    BAM JONGUH,, geen werk meer arme Jasmine Sendar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>