Jörgen Raymann maakt pilot met Jasmine Sendar

Malaika mag dan gecanceld zijn, het hoeft dit keer niet het vertrek van Jasmine Sendar van de buis te betekenen. De actrice verdween eerder uit de spotlights nadat de soap ONM werd gestopt. Maar nu wordt gewerkt aan een nieuw programma voor Jasmine. Als alles goed gaat, is ze in het nieuwe seizoen bij de NTR te zien – samen met Jörgen Raymann.

Het AD verklapt dat de twee een pilot opnemen. Jörgen en Jasmine kennen elkaar van Zo: Raymann, waar ze het ordinaire typetje Edsel speelt. “Ik kan er nog weinig over zeggen, maar het wordt iets totaal anders.”

Jasmine vertelt ook verrast te zijn door het besluit niet door te gaan met Malaika. Uiteindelijk lukte het niet om de financiering rond te krijgen. “Balen, want we verwachtten eind juli met de opnames van het nieuwe seizoen te kunnen starten.”

Zie ook:
- Doek valt voor RTL 5-soap Malaika

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Kans terugkeer Killer Karaoke op RTL 5 klein
Lees ook:Nog altijd geen besluit over vervolg Malaika
Lees ook:RTL 5 overweegt na Malaika Chileense telenovelle
Lees ook:Doek valt voor RTL 5-soap Malaika
Lees ook:Ferry Doedens is Televizier-soapie van het jaar

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Jörgen Raymann maakt pilot met Jasmine Sendar

  1. Dirk

    Edsel is Raymann zelf. Sendars typetje heet volgens mij Coassistentia oid

      /   Reply  / 
  2. Levi

    Jasmine verdient het. Ik ken haar en ze doet echt hard haar best om staande te blijven, zowel binnen als buiten de spotlights.

    Overigens was haar eerste verdwijning uit de spotlights niet door het stoppen van ONM, Herman. Ze stopte in 2008 om nieuwe uitdagingen aan te gaan, wat niet lukte. ONM stopte in 2010.

      /   Reply  / 
  3. Nina

    Levi van Kempen zeker of nie??? dacht ik al die het nu doet met de dochter van Henk van der Meijden en voorheen met die chick van een Josje die denk ik nu een relatie aan gaat met een andere BNer, zo werkt ze heel Hilversum af.. maar Levi, waarom zeg je niet gewoon dat jij het bent,, wat Jasmine nu doet maakt mij geen reet uit, ze moet gewoon een echte baan zoeken buiten tv werk, verdient ze beter dan dit soort werk

      /   Reply  / 
  4. kim

    hahahahaha geweldig

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>