Beautylabel Bobbi Brown steeds populairder

Het gaat goed met beautylabel Bobbi Brown. Dit jaar bestaat het merk twintig jaar en in Nederland opent Bobbi Brown de komende tijd maar liefst drie nieuwe winkels (in Arnhem, Zwolle en Maastricht). En om dat groeiende aantal fans van de juiste producten te kunnen blijven voorzien, lanceert Bobbi Brown wederom een serie nieuwe beautyproducten. Zo is er de gloednieuwe holiday 2011/party collectie, een geweldige serie exclusive lipcolors en ook komt Bobbi Brown met een nieuwe, reinvented mineral make-up.

Zie jij door de bomen het bos niet meer en weet je niet welke make-upproducten nu het meest geschikt zijn voor jouw huid? Maak dan een afspraak in een van de Bobbi Brown corners voor een gratis make-up advies van zo’n twintig minuten. Of je nu tips wilt voor smokey eyes of de perfecte foundation, de BB-medewerkers leggen je alles haarfijn uit. (Je kunt in ieder geval tot december 2011 bij Bobbi Brown terecht voor een gratis make-upsessie).

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Liever lipgloss dan koffie voor veel vrouwen
Lees ook:Make-uploze dinsdag: daar moet je toch niet aan denken?
Lees ook:The Who, artiesten en ingenieurs bouwen aan Sony-succes
Lees ook:Waarom make-up voor vrouwen eigenlijk onmisbaar is…
Lees ook:Vrouwen massaal gek op make-up, maar minder op reinigen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>