Waarom make-up voor vrouwen eigenlijk onmisbaar is…

Smeer vooral je kop vol: make-up geeft vrouwen niet alleen een knappere, maar ook een meer competente uitstraling, zo blijkt uit onderzoek van Harvard, Boston University en Massachusetts General Hospital. Deelnemers kregen foto’s voorgeschoteld van dames zonder en met make-up. Tja, ik had het onderzoek er niet voor nodig gehad hoor. Iedere ochtend het ‘ervoor’ met het ‘erna’ resultaat vergelijken was bij mij al genoeg geweest! Na het zien van de foto’s beoordeelden de deelnemers de vrouwen op competentie, charme, aantrekkelijkheid en betrouwbaarheid. De dames die meer dramatische make-up droegen, werden sneller bestempeld als ‘aardig’, ‘aantrekkelijk’ en ‘competent’, maar juist niet als ‘betrouwbaar’.

Een extra stukje content met link hier kan ook.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Waarom make-up voor vrouwen eigenlijk onmisbaar is…

  1. Sascha

    Op vrouwendealvandedag bieden ze nu een workshop Beauty & Make-Up aan. Mischien leuk om te doen als je juist helemaal niet weet wat je met je make-up aan moet:) En het is nog goedkoop ook! (maar €24,95)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>