Wie wordt de eerste Eindhovense brouwerij?

Eindhovens_BlondOnlangs lanceerden de twee heren Jaap Hermans en Erwin van Moll het Eindhovense Van Moll bier met de boodschap dat zij graag op korte termijn een brouwerij wilden openen met proeflokaal. Via crowdfunding proberen zij deze droom van de grond te krijgen. David Hendrich is met Eijkenrode Bier in Eindhoven ook hard bezig om de eerste Eindhovense brouwerij te openen. Momenteel wordt al gesproken over een locatie aan de Kanaaldijk-Zuid waar vroeger brouwerij Zeeland gevestigd was.

De vergunningaanvraag om hier een brouwerij met proeflokaal te starten is al aangevraagd en momenteel in behandeling. Hendrich schreef al een boek over de brouwhistorie van Eindhoven en bracht de bieren Eindhovens Blond en Heeren van Eynthoven op de markt bracht die bij Mitra Van Bergen te koop zijn. Vanaf morgen komt daar een derde bier bij: Witte Dame.

Bron: ED

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Brouwerij Van Moll heeft financiering rond
Lees ook:Uitbreiding Berghoeve Brouwerij in Den Ham
Lees ook:Brouwerij Wispe introduceert tweede bier
Lees ook:Nieuwe brouwerij in Wageningen
Lees ook:23-6-’13: Nederlandse Bieren Festival Delft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>