Nieuw: Crunchy tahin (sesampasta)

Lima, producent van biologische voeding, introduceert een zoete sesampasta van gepelde en  gemalen sesamzaadjes voor op brood. De chruncy tahini komt in drie smaken, naturel, dadels en rozijnen op de markt. Ze zijn biologische en rijk aan eiwitten, vezels en onverzadigde vetten.

Crunchy tahini nature

De sesampasta’s zijn in Nederland vooral bekend als ingrediënt voor hummus en andere oosterse gerechten. Het verschil tussen de twee pasta’s is dat tahin van ongepelde sesamzaadjes is gemaakt en deze nieuwe tahini van gepelde sesamzaadjes.

Verkrijgbaarheid
Lima Tahini’s worden aangeboden in potten van 225 gram voor €4.49 en zijn alleen verkrijgbaar in natuurvoedingswinkels. De verkooppunten in Nederland staan op de website van limafood. Limafood zit in zes landen en produceert alleen biologische producten die helemaal natuurlijk en vrij van pesticiden zijn.

Bron: http://nl.limafood.com/

MB

Lees ook:Slim reclame 'eerste caloriearme' pasta van Nederland
Lees ook:I ♥ groente: voor alle groenteliefhebbers
Lees ook:Bevat bier minder alcohol dan wijn?
Lees ook:Bierliefhebber beslist over nieuw Brussels bier
Lees ook:Olie is geen vet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>