Valerio maakt dagelijkse quiz No Brainer

Schermafbeelding 2013-06-28 om 13.07.01BNN komt aan het einde van de zomer met een dagelijkse quiz op Nederland 3. Valerio Zeno zal de presentatie van No Brainer voor zijn rekening nemen. No Brainer wordt omschreven als een spannende en humoristische quiz.

Teams van vier bekenden gaan individueel een strijd aan tegen de klok in een poging om zoveel mogelijk geld bij elkaar te winnen voor het team. De spanningen lopen hierbij hoog op wanneer de teamleden steeds afhankelijker worden van elkaars kennis. Het verkeerde voorzetje van je collega of vriend, zou zomaar een groot verlies kunnen betekenen.

Tijdens de quiz zal Valerio Zeno de kandidaten met talloze algemene kennisvragen overspoelen en ze zo door verschillende rondes heen begeleiden. Echter, wanneer het team met het gewonnen geldbedrag de allesbeslissende finale binnentreedt, zal maar één persoon namens zijn team een gooi mogen doen naar de prijzenpot! Gaat dit mis, dan gaat het hele team met lege handen naar huis.

No Brainer zal gedurende een korte periode dagelijks om 20.00 uur worden uitgezonden.

Zie ook:
Valerio dacht al 7 jaar aan eten mensenvlees op tv

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Valerio dacht al 7 jaar aan eten mensenvlees op tv
Lees ook:Jan van Halst daagt voetballers uit namens Aquarius in spot
Lees ook:SnooKort: Carter, Trump, Davis, Walden naar semifinales
Lees ook:SBS door het miljoen met live finale Bloed, Zweet & Tranen?
Lees ook:ADV: Ontdek Zeeland samen met De Ruyter

1 Reacties // Reageer

One thought on “Valerio maakt dagelijkse quiz No Brainer

  1. No Brainer - TVblik

    Na alle IQ testen en ander testen is dit een logisch gevolg. Maar of zij met deze quiz ook zoveel kijkers weten aan te trekken is natuurlijk de vraag…..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>