ADV: Ontdek Zeeland samen met De Ruyter

MIDDELBURG – Niemand kan je beter uitleggen wat er te zien is in Zeeland dan de beroemde zeeheld Michiel de Ruyter. VVV Zeeland maakt het mogelijk om een heerlijke fietstocht te maken met de stem van De Ruyter in je oren. Met een actiecode centerparcs of een actiecode vacansoleil is Zeeland trouwens verrassend voordelig!

Wanneer je door de provincie Zeeland fietst, sla je ongemerkt heel veel mooie plekjes over. Door gebruik te maken van de ingesproken berichten, komen de verhalen echter helemaal tot leven. Want wie kent  Michiel de Ruyter niet? Bovendien kan hij zelf allerlei leuke anekdotes vertellen over zijn geboorteplaats Vlissingen en stelt hij zichzelf voor bij het monument dat ter ere van deze stoere zeebonk is opgericht. Ook op het Zeeuwse platteland ontdek je echter leuke nieuwtjes, Michiel vertelt je bijvoorbeeld over de bomen die er groeien en de dieren die leven in deze bijzondere provincie.

Er zijn verschillende manieren om de geluidsfragmenten te krijgen. Het meest gemakkelijk is om het zelf via de VVV te regelen, zij verhuren namelijk speciale bike-speakers. Deze kleine luidsprekers spelen op verzoek de ingesproken boodschap voor je af wanneer je op de plaats van bestemming bent. Vooral wanneer je samen met je kinderen op pad gaat, is het handig om gebruik te maken van deze optie. Heb je Michiel de Ruyter liever bij de hand? Dan gebruik je je telefoon, stuur een sms-bericht met daarin je locatie en je krijgt al snel een gratis berichtje retour met de boodschap. Het meest voordelig is overigens om de fragmenten te downloaden, je bepaalt dan zelf waar je heen gaat en luistert de boodschappen van je favoriete zeeheld op je smartphone of mp3-speler.

De geluidsfragmenten zijn voor heel Zeeland te verkrijgen. Voor meer informatie kun je natuurlijk terecht bij de lokale VVV of neem je een kijkje op de website. Daar download je direct alle fragmenten die jouw fietstocht een stuk leuker maken!

 

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>