Puntverlies voor FC Twente in Waalwijk

FC Twente heeft vrijdagavond in Waalwijk het jaar afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen de plaatselijke Rooms Katholieke Combinatie. Het was een verbijsterende wedstrijd. En niet alleen omdat wij Tukkers om onbegrijpelijke redenen niet in onze vertrouwde rode tenues aantraden. Na een eerste helft van vrijwel totale Twentse dominantie waren het de gastheren die in de rust met 1-0 voor stonden. Dat Luc Castaignos diep in de tweede helft de bevrijdende gelijkmaker maakte mag wat dat betreft een wonder worden genoemd. Juist Castaignos stond namelijk de hele wedstrijd symbool voor het gebrek aan scorend vermogen bij FC Twente. De tenenkrommende invalbeurt van Luka Djordjevic deed de zaak ook al geen goed. Toen na de wedstrijd bekend werd dat FC Twente de 22-jarige Noorse aanvaller Torgeir Børven heeft gecontracteerd konden we toch nog rustig gaan beginnen aan onze winterslaap. Met Noorse hoop in onze Twentse harten.

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:FC Twente verslaat VfL Osnabrück in oefenduel
Lees ook:Combinatie-elftal van FC Twente verslaat HSC’21
Lees ook:FC Twente verslaat Heracles Almelo: 3-1
Lees ook:FC Twente hervat training
Lees ook:FC Twente verslaat Go Ahead Eagles: 3-1

26 Reacties // Reageer

26 thoughts on “Puntverlies voor FC Twente in Waalwijk

  1. TT

    Tip 1: Castaignos onmiddellijk verkopen, totaal geen rendement, miskoop!

    Tip 2: Moktar nooit meer vrije trappen laten nemen, leuke dribbelaar maar heeft geen schot!

    Tip 3: Eghan gewoon elke wedstrijd laten starten

    Verder gedomineerd en heel aardig gespeeld.

      /   Reply  / 
    1. JJM

      Helemaal mee eens!

        /   Reply  / 
      1. Tukker 72

        Wat een kortzichtiheid.Castaignos is een groeibriljant.
        Natuurlijk had hij er een paar moeten maken, maar hij maakt dit jaar enorm veel progressie en werkt zich een slag in het rond.
        Iets waar velen van kunnen leren.
        Hoe je het ook bekijkt, hij heeft er toch al 10 inliggen en kan er dit jaar maar zo 25 maken.
        En dat voor een 20 jarige spits!!!
        Wanneer hij dan voor 10 a 15 miljoen wordt verkocht zijn jullie azijnzeikerds denk ik wel stil.

          /   Reply  / 
        1. TT

          Ok, je hebt blijkbaar niet goed opgelet de laatste 1,5 jaar. Luc had in het begin 30 kansen nodig om er 6 te maken. Luc heeft nu 30 kansen nodig om er 6 te maken. Conclusie: geen groei! Daarnaast had de spits van Cambuur er in dit elftal ook al 10 gemaakt. Conclusie: Luc is een beperkt en Twente onwaardige spits.

          Qua azijn: zie bovenstaande tekst: ‘ Verder gedomineerd en heel aardig gespeeld’

          Het is gewoon duidelijk dat je met een normale spits 10 punten los had gestaan van de rest.

          Grz

            /   Reply  / 
  2. Hahaha

    Als Twente een topclub wilt worden net als Ajax dan moeten ze eerst is beginnen met een goede trainer die verstand heeft van voetbal.

      /   Reply  / 
    1. AA

      Zag laatst een goeie trend in de arena, van de 2e ring naar beneden springen… Moet je ook eens doen. Of nee wacht, je komt natuurlijk nooit in de arena.

      Jammer gappie, geen vrienden in Amsterdam en dan proberen aan te haken op een TWENTEBLOG. En maar lachen om je onzekerheid te verbergen.

      Vergeet niet dat er komend weekend niet gespeeld wordt he… Het is winterstop!

        /   Reply  / 
  3. Bertje

    Ja, ha ha en een krant nemen die begint te huilen dat Bas Nijhuis ze erin fluit omdat ie uit enschede komt.
    Zielig hoor, huilebalken.!

      /   Reply  / 
  4. Hahaha

    Bas nijhuis is een mof en je weet waar moffen een hekel aan hebben.

      /   Reply  / 
  5. Bertje

    Nijhuis is gelukkig een Tukker want God schiep uit korenaren de Twentenaren en uit het afval en de resten schiep hij de mensen uit het westen.
    De Duitsers waren in de oorlog tegen Joden, dus pas maar op ……!!!

      /   Reply  / 
  6. Hahaha

    Ik vind het zowiezo al belachelijk dat een Duitse scheidsrechter een club uit Amsterdam mag fluiten.

      /   Reply  / 
  7. Wallace

    Tja, Nijhuis is natuurlijk geen geweldige fluiterd. En zijn kop heeft inderdaad wat Arische trekjes. Stamp een helm op die Pruissische kneiter en ik zie hem zo een figurantenrol in De langste Dag vertolken. En dat vandaag, De kortste Dag van dit jaar.

      /   Reply  / 
  8. Bertje

    Ik heb je net toch verteld dat Bas Nederlander is, dus blijf niet zo dom doen.
    Accepteer nou maar dat Bas die drie punten voor ons binnen haalt en dat we weer boven jullie staan.
    Ga maar door met jammeren, want dat is het enige dat je kunt en rot verder van ons blog op!

      /   Reply  / 
  9. Hahaha

    Hier komen we niet uit Bertje ik zal maandag is een mailtje sturen naar VI ik denk dat we dan een serieus antwoord krijgen op mijn vraag van de mannen aan tafel.

      /   Reply  / 
  10. Bertje

    Goed idee jongen! Eindelijk iets verstandigs uit je brein, ha ha ha ha hi hi hi.

      /   Reply  / 
  11. Dinkeltukker

    Luc heeft 1 groot probleem. hij mist de meest simpele kansen.als hij die eens begint te verzilveren dan zou hij nu al op 20 goals staan. maar zoveel zie ik hem nog lang niet maken.dus als je hem voor 10 miljoen kunt verkopen dan grote strik erom heen en ruiz terughalen.zijn inzet is idd hartverwarmend, maar die simpele kansen die hij mist is om te huilen.hij zal op deze manier altijd een punt van discussie blijven

      /   Reply  / 
  12. joop

    Dus als ik het goed begrijp TT en dinkeltukker, dan vinden julie dat castaignos tot zo rond de 40 en 55 doelpunten moet komen? Waarom heeft de topscorer dan maar vaak 30-35 doelpunten? Als je spelers hebt die wereldtop zijn die halen dat aantal, indd zover is luc nog niet. Mag het ff met 21 jaar. Maar hij gaat gewoon op 20 stuks komen dat is een prachtig aantal… alleen niet voor onrealistische mensen

      /   Reply  / 
    1. TT

      Hij is 21 geen 17, volgens mij verdiend die jongen meer dan 1 miljoen per jaar. Daarnaast kan iedereen toch zien dat hij enorm veel kansen mist of…. Gezien zijn kansen was 20 goals op dit moment helemaal niet raar. Mijn inschatting is dat Luc zeker 2x zoveel kansen heeft gehad als onze Friese vriend Alfred F. Luc had er minimaal net zoveel MOETEN MAKEN…

      Leeftijd vind ik absoluut geen factor!! Waren Dost, Huntelaar etc veel ouder? Denk het niet!

        /   Reply  / 
    2. Dinkeltukker

      @Joop, soms word ik best wel moe van jou hoor. Ik zeg alleen dat hij eens moet beginnen met die meest opgelegde, simpele, eenvoudige kansen drin te lellen. Als hij dan nog de helft mist komt hij nog altijd op 30 doelpunten uit, want zoveel kansen heeft hij alwel gemist. En jij zegt altijd dat in de nederlandse competitie van alles mogelijk is, dus als hij 75% van zijn kansen in goud omzet komt hij idd om 40 goals uit. Maar ik ga er maar niet meer over in discussie, want Luc is nou typisch een speler waar je helemaal leip van bent of je ziet het niet in hem zitten. Ik vind dat hij in die anderhalf jaar heeft aangetoond dat hij gewoon niet trefzeker genoeg is. Maar zolang het trainersduo hem blijft opstellen blijf ik hem beoordelen, van wedstrijd tot wedstrijd.

        /   Reply  / 
  13. Joop

    @TT nou dan heb je de wedstrijden van Heerenveen niet echt gevolgd… hoe ik dat zo goed weet? Nou ik doe fanatiek mee met een spel waarbij ik de winter in ga als nummer 1 van de fc twente fans en 11e van nederland met 52.000 man waarbij in Finnbogasson in mijn team heb, dus ik volg hem nauwlettend en daarbij is het echt niet dat alles wat hij aanraakt goud is hoor! Die heeft er ook heel wat verprutst…. en daarbij als Luc de penaltys had genomen ipv Tadic (zoals Finnbogasson wel doet) dan had hij er al evenveel gemaakt! Erg onrealistisch te zeggen dat hij er nu al 20 in had moeten liggen. (En dan ook nog zeggen dat dat helemaal niet raar zou zijn?) Dat hebben Pelle en Finnbogason ook niet gehaald en waar vindt je dat hij op zou moeten eindigen dan? 40?
    Maar goed jouw opmerking over Finnbogasson is voor mij alweer bevestiging dat je 1) iets roept wat je niet eens helemaal gevolgd hebt (alle wedstrijden van heerenveen, die ik wel heb gevolgd) en 2) mocht je dit net als ik gevolgd hebben en het dan nog anders zien dan heb je in mijn ogen er geen kijk op)
    Dus ik schaar hem voor mijzelf maar weer onder de noemer: we schreeuwen maar we weten niet…

      /   Reply  / 
    1. TT

      Prima Jopie, het toontje dat je aanslaat zegt mij genoeg. Al ziet iedereen dat Luc kans op kans mist, jij zal het altijd anders zien!!! Je hebt jezelf al tot expert gekroond dus daar zal niemand tussen komen. Succes met je mening, iedereen is gek behalve jij!!!

        /   Reply  / 
  14. Joop

    Luuk de jong:

    09/10: 2 doelpunten
    10/11: 12 doelpunten
    11/12: 25 doelpunten

    blaise n kufo:
    03/04: 14
    04/05: 16
    05/06: 12
    06/07: 22
    07/08: 22
    08/09: 16
    09/10: 12

    Vennegoor of hesselink:
    96/97: 0
    97/98: 4
    98/99: 21
    99/00: 19
    00/01: 15

    Ja 20 doelpunten is inderdaad wel een schande zeg.
    Aantallen van Suarez, Bony, Huntelaar moeten we hebben!!! 30-35!
    Dat zeg ik, dat kampioensschap heeft ons een beetje onrealistische fans gebracht.

      /   Reply  / 
  15. Dinkeltukker

    @Joop, je duikt in het verleden. Hier zijn we, hallo hier! in het heden!!! En het heden toont gewoon knalhard aan dat we op dit moment een speler in de spits hebben staan die de ene na de andere kans kinderlijk verprutst. Zodra het moyenne beter wordt, word ik ook milder en zul je mij niet horen, maar een spits moet gewoon doen waar hij ervoor staat; goals maken en dat zoveel mogelijk. Tja, en dat doet hij gewoon te weinig. DAT IS DE REALITEIT!!!! Fijne kerst vent :-)

      /   Reply  / 
  16. Joop

    Je zegt dat de spits niet genoeg doet waar hij voor staat…. terwijl hij gewoon in het rijtje van topscorers staat… en als zelfs statistieken dus feiten, je dat niet in laten zien dan houdt het indd op.
    Succes met jullie hetze tegen hem.
    Ben blij dat we goede trainers hebben die het wel zien.
    En jullie staan straks wel weer mooi voor gek als hij voor 12-15 miljoen naar een veel grotere club dan twente gaat.

      /   Reply  / 
  17. Moeke

    Alle supporters, fijne feestdagen toegewenst en laten we er een leuk en sportief blog van maken in 2014!

      /   Reply  / 
  18. Joop

    Vergeet realistisch niet Moeke!
    Jij ook fijne dagen toegewenst!

      /   Reply  / 
  19. JOop

    Nee hoor TT gelukkig niet iedereen jullie zijn gelukkig een klein groepje in het stadion hoor ik gelukkig nog heel vaak: luc luc luc ps check ff wie winterkampioen is speler van het seizoen volgens de tubantia krant

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>