Stem op de Mooiste Bar van Nederland 2013

Logo Mooiste Bar van Nederland 2013De tien genomineerden voor Mooiste Bar van Nederland 2013 zijn bekend, namelijk: *Groningen, Mr. Mofongo; *Eindhoven, Minibar; *Den Haag, Spark; *Heythuysen, De Busjop; *Amsterdam, Dante; *Den Bosch, café André; *Haarlem, Jopenkerk; *Rotterdam, hotel New York; *Zwolle, In de Buurt en ook in *Zwolle, De Hete Brij. Vanaf april konden bars uit heel Nederland zich aanmelden voor de verkiezing dat een initiatief is van het horecavakblad Proost. Op de website ProostMagazine.nl/MooisteBar kan nu volop gestemd worden. 

Jury
De jury bestaande uit Joost Scholten (hoofdredacteur Proost en Horeca Entree),  Ronald van Rooij (designer, Meubel & Interieur in Utrecht), Marcel Beekman (directeur Warsteiner), Marjon Prummel (manager communicatie Koninklijke Horeca Nederland) en Matthijs van der Pol (horecajournalist) hadden er behoorlijk veel werk aan om uit alle aanmeldingen tien finalisten te kiezen.

Proost reikt zowel een jury- als publieksprijs uit waarbij voor de laatstgenoemde uiteraard de bij elkaar verzamelde stemmen gelden. In juli wordt zowel de top 5 voor de publieks- als juryprijs bekendgemaakt. Daarna kan nog gestemd worden voor de publieksprijs. In augustus gaat het om tweemaal de top 3. Ook daarna kan nog gestemd worden. Op KLM Open, in september, worden de horecaondernemers van de bars in de dubbele top 3 ontvangen als vip op de stand van sponsor Warsteiner. Vervolgens worden de winnaars van zowel de publieks- als de juryprijs bekendgemaakt.

Op twitter is alles rondom de wedstrijd te volgen op #MBvN13.

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Zoektocht naar lekkerste huisbier weer van start
Lees ook:Belgische horeca hebben het moeilijk
Lees ook:Stemmen voor maart nominaties Ster/Gouden Loeki
Lees ook:Stemmen februari nominaties Ster/Gouden Loeki
Lees ook:Stemmen op eerste nominaties STER/Gouden Loeki 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>