Bier serveren is een kunst

biertappennwVoor Proost Magazine schreef ik een column over het serveren van bier, mede ook op basis van de ervaringen in de VS. Twee weken geleden zat ik in een restaurant waar ik een Leffe Blond in een Wieckse Witte glas uitgeschonken kreeg.

De tranen sprongen mij in de ogen en ik was uit het veld geslagen. Oké de focus lag in deze eetgelegenheid compleet op wijn, maar in een toprestaurant moeten ze toch begrijpen dat dit echt niet kan. Ik had in ieder geval op geen enkele wijze spijt van mijn column die ik voor Proost had geschreven. Lees ‘m hier.

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:'Maak van bijstandtype zelfbewuste held' adviseert Roorda
Lees ook:De leukste wijncursus die er is!
Lees ook:Cadeau voor de feestdagen: Het beste van de wijnalmanak
Lees ook:Minder risico op diabetes door …… te eten
Lees ook:Vakantieoord waar alleen blonde vrouwen mogen werken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>