Cadeau voor de feestdagen: Het beste van de wijnalmanak

bestewijnalmanakIn de loop der jaren is de Wijnalmanak een begrip geworden. Jaar in, jaar uit stond de almanak vol met betaalbare wijnen van een bijzondere kwaliteit. Het beste van de Wijnalmanak is een compleet en informatief wijnboek, geschreven door wijnkenners en voorzien van prachtige foto’s.

Deze nieuwe gids geeft een overzicht van de lekkerste wijnen die al jarenlang hoog scoren, en steeds weer uitblinken in kwaliteit. Maar wijn verdient ook duiding en toelichting. Elke wijnstreek en elke wijnland heeft zijn eigen geheimen, zijn succesdruiven, en bijzondere terroirs. Daarom worden ook in deze gids de belangrijkste wijnlanden beschreven, met uitleg over de wijnbouw, met achtergrondinformatie over de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen.

Het beste van de Wijnalmanak is niet alleen een naslagwerk voor de wijnliefhebber, maar ook een boek om mee aan het werk te gaan: lezen én proeven! Wat ons betreft een ideaal boek voor de feestdagen. Koop ‘m nog snel voor Sinterklaas, en schenk heerlijke wijnen met kerst.

[isbn]9789000313617[/isbn]

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:De leukste wijncursus die er is!
Lees ook:Hugh Johnsons wijngids 2014
Lees ook:Ontdek de verrassende kant van Nederland
Lees ook:Marleen Janssen: Dit moeten alle vrouwen weten
Lees ook:Inschrijving Brussels Beer Challenge van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>