Inschrijving Brussels Beer Challenge van start

Brussels beer challengeNa een zeer succesvolle eerste editie van de Brussels Beer Challenge in november 2012 vindt ook dit jaar weer een nieuwe editie plaats van de internationale biercompetitie. Laten we zorgen dat de kwaliteit van het Nederlandse en ook het Belgische bier internationaal beoordeeld wordt zodat we kunnen laten zien wat voor een goede bierlanden wij zijn. Winnaars kunnen uiteraard rekenen op internationale media-aandacht. Schrijf je vooral ook in om het bierland te vertegenwoordigen. De inschrijving is nu gestart! Op 1, 2 en 3 november 2013 zal in Luik de Brussels Beer Challenge plaatsvinden dat wordt georganiseerd door BECOMEV een dochter van Vinopres.  

Tijdens de eerste editie waren 500 bieren ingeschreven afkomstig van brouwerijen uit 16 verschillende landen. Een internationale jury, bestaande uit zo’n 40 bierexperts, buigt zich over de kwaliteit van de bieren. Ook dit jaar ben ik er weer bij om de bieren van verschillende bierstijlen te beoordelen en natuurlijk kijk ik uit naar de verrassingen en de internationale ontwikkelingen in de verschillende bierlanden.

Voor meer informatie en belangrijke data kijk op:  www.brusselsbeerchallenge.com/nl

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Bierliefhebber beslist over nieuw Brussels bier
Lees ook:Kwaliteit Nederlands speciaalbier?
Lees ook:13-8 t/m 17-8-’13: Great British Beer Festival
Lees ook:07-07-’13: Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:9-6-’13:Twents Speciaalbierfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>