Goose Island lanceert komkommer dry-hopped pilsner

Goose Island cucumbersomeDe nieuwste aanwinst van brouwerij Goose Island uit Chicago is een Tsjechische stijl pilsener dat een dry hopping heeft ondergaan met komkommers. Ja, echt goed gelezen, komkommers! Dry hopping betekent dat na het koken van het bier nog een extra hopbehandeling plaatsvindt om bijvoorbeeld extra aroma aan het bier mee te geven. Dit keer zal het komkommer aroma zijn…. Bekijk hieronder de video rondom de introductie.

Het Tsjechische pils gedry-hopped met komkommer is het tweede bier in de serie Fulton & Wood. De eerste met de naam Golden Goddes was een Kölsch dat in februari dit jaar werd gelanceerd en alleen in Chicago verkrijgbaar is.

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:RTL 5-ster Barbie verliest naam Barbie
Lees ook:Nieuw bier speciaal voor bij de haring
Lees ook:Jacques Bertens brouwt beste blond bier
Lees ook:Muifelbrouwerij lanceert Odulphus Blond
Lees ook:ADV: Badderen in Tsjechisch bier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>