Young Adult thriller: Kijk niet meer om

kijknietmeeromKijk niet meer om is een thriller van Siobhan Hayes. In het boek wordt Sinead haar hele leven al gemanipuleerd door haar broer Patrick. Wanneer ze zestien wordt, verdwijnt hij. Haar overbezorgde moeder dwingt Sinead om naar haar broer te zoeken. Patrick heeft net als vroeger aanwijzingen achtergelaten om Sinead te sturen.

Sinead volgt de gevaarlijke aanwijzingen en gaat samen met behulp van Harry, een vriend die verliefd op haar is, op zoek naar Patrick. De zoektocht wordt een obsessie voor Sinead. Uiteindelijk beland ze bij Benedict House, een oud landgoed met een non genaamd Catharine. Ze mag van Catharine op zoek gaan naar Patrick op het landgoed maar in ruil daarvoor moet ze 2 weken lang werken op het landgoed. Door de obsessie van Sinead heeft ze het ervoor over en gaat aan het werk op het mysterieuze landgoed.

Terwijl Sinead hard werkt op het landgoed, ontmoet ze James. Hij is de knappe kleinzoon van de eigenaresse van Benedict House. James is ook op zoek naar zijn verleden op Benedict House. Samen gaan ze op zoek en worden verliefd.

Het verhaal heeft niet echt een afsluiting. Het is een open eind waarin nog veel invulling ontbreekt. Er is geen verklaring voor alle rare gebeurtenissen. Ik vond dat erg jammer. Een mooie afsluiting was naar mijn mening nodig in dit verhaal. Voor degene die van een spannend boek vol onverklaarbare gebeurtenissen houdt, is dit een aanrader.

Tekst: Dewi van Hardeveld

[isbn]9789000306251[/isbn]

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Jan Kooijman niet in tv-serie Verliefd op Ibiza
Lees ook:Acteurs Full House samen in Oikos yogurtspotje Super Bowl
Lees ook:Vluchtelingencrisis: Avondvullende tv-show De Grens Bereikt
Lees ook:Het Blok-presentator Erik van der Hoff terug met House Rules Holland
Lees ook:Net 5 neemt afscheid van Derek Shepherd in Grey’s Anatomy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>