Het Blok-presentator Erik van der Hoff terug met House Rules Holland

house rules holland erik van der hoffZeg je Net 5, zeg je Erik van der Hoff. Hij mag dan als presentator een paar keer uit beeld zijn verdwenen bij de vrouwenzender, Erik is en blijft een echt Net 5-gezicht. Hij keert vanavond terug met een nieuw woonprogramma. Dit keer niet een zoveelste seizoen van Het Blok, maar het gloednieuwe House Rules Holland.

In dit programma verbouwen vijf voor elkaar onbekende koppels elkaars huis aan de hand van slechts vijf huisregels. Elk duo overhandigt de sleutel -en hiermee het lot- van hun woning aan de vier andere stellen, die gelijktijdig het huis onder handen nemen. Het winnende duo gaat er uiteindelijk vandoor met een unieke prijs, namelijk twee jaar hypotheekvrij leven!

De deelnemers aan House Rules Holland komen uit heel Nederland. Alwin (44) en Renate (42) hebben een vrijstaande woning in Hoedekenskerke, Zeeland. Arno (30) en Rianne (26) wonen in een hoekhuis in Zaandam. Babette (24) en Rosalie (26) bezitten een rijtjeshuis in Beverwijk. Ben (33) en Kasia (37) bewonen een half vrijstaand huis in Geleen. En tot slot Marte (33) en Dirk (26) die een appartement in Amsterdam hebben.

Aansluitend is het lifestyleprogramma Grand Designs: Van Droom naar Droomhuis op de zender te zien.

House Rules Holland, 20.30 uur, Net 5
Grand Designs, 22.15 uur, Net 5

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Botox-show Sophie Hilbrand groot succes voor NPO3
Lees ook:Acteurs Full House samen in Oikos yogurtspotje Super Bowl
Lees ook:Reclametrailer voor uitverkochte Holland Heineken House
Lees ook:Nieuw tassenlabel Ipa-Nima echt té leuk!
Lees ook:Van der Vorst wint van Heel Holland Bakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>