Kerstgeschenk? Probeer de QPod-krijthouder

QPod-krijthouderOnlangs deed ik je een ideetje aan de hand voor een kerstgeschenk, maar wellicht ging die originele Stephen Hendry-keu van ruim 20 duizend mille toch te ver.

Nu ben ik op een betaalbaarder alternatief gestuit: de QPod.

Deze luxe krijthouder is in de Europese snooker-, pool- en carambolewereld aan een stevige opmars bezig.

De Qpod bestaat uit een met goud of zilver plated aluminium houder met handgemaakte inlays. Het kleinood kan worden voorzien van handgepolijste halfedelsteen, parelmoer of Swarovski-kristal. Je kunt je QPod dus personaliseren.

In Wenen ben ik met de initiatiefnemers in contact gekomen, die me vertelden dat hun krijthouder slechts het begin is van heel palet aan speciale snookerproducten.

Ik zal hier geen bedrijfsgeheimen verklappen, maar feit is dat het bedrijf onder meer werkt aan een clip, waarmee je de QPod geruisloos (!) aan je broekriem kunt klikken. Dus zonder die irritante, metalen klik, die we van andere systemen kennen.

Wellicht ken je de QPod al als sponsor van het pool-team van de KNBB.

Samen met de snookerbond heeft het Oostenrijkse bedrijf dan ook een actie opgezet, waarbij KNBB-leden een QPod met 20 procent korting kunnen bestellen.

Je kunt daarvoor hier naar de webwinkel van QPod gaan. Bij je bestelling dien je wel de actiecode “KNBB14M” aan te geven. Een QPod kost vanaf €79,90.

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Je risico, je toekomst en huis in ING Investment-campagne
Lees ook:Geslaagd! Vier coaches klaar met deel EBSA-cursus
Lees ook:KNBB junioren: Masterclass en toernooi in Groningen
Lees ook:ADV: Blue van VGZ; no nonsens zorgverzekerd
Lees ook:Terugroep-advertentie Philips Café Gourmet-koffiezetapparaat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>