Grote spelshows op woensdagavond RTL 5

krijg de kleren gordonNiet alleen RTL 4 zet vanavond vol in op eigen programmering, ook RTL 5 heeft twee grote eigen programma’s in de schema’s staan. Het gaat om de studioshow Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben (met Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder) en de fashion-wedstrijd Krijg de Kleren (met Gordon, Mari van de Ven en Maik de Boer). Dergelijke munitie is voor RTL 5 ongewoon.

Natuurlijk is RTL 5 ook de zender die op doordeweekse avond reality-soaps, Expeditie Robinson, Levenslang met Dwang en Holland’s Next Topmodel uitzendt. Maar op de woensdagavond vertrouwde de zender tot op heden vaak op buitenlandse aankoop. En nu is er dus budget om een extra Nederlandse avond te programmeren, zelfs eentje met het grote RTL 4-gezicht Gordon.

Nicolette Kluijver heeft zin in de spelshow met co-host Rick. “Spelletjes vind ik heel leuk en zeg mij dat er een uitdaging in zit of dat we grenzen gaan opzoeken en ik ben helemaal enthousiast! Samen met Rick wordt heel gezellig en ik kan niet wachten om te beginnen.”

En ook Gordon staat te trappelen voor deze nieuwe titel op RTL 5. “Dit programma is mij natuurlijk op het lijf geschreven en wordt volgens mij helemaal te grappig en hysterisch! Zeker met Maik en Mari erbij. Vandaar dat ik graag een uitstapje maak naar RTL 5 hiervoor. Ik heb een eigen kledinglijn gehad en ben zeer modebewust dus ik denk dat dit programma mij past als een jas, wel XL natuurlijk.” In acht weken tijd is te zien hoe 50 shopaholics zich ellebogen naar de hoofdprijs van 10.000 euro shoptegoed, te besteden in een shopwalhalla naar keuze.

Van je vrienden moet je ‘t hebben, 20.30 uur, RTL 5
Krijg de Kleren, 21.30 uur, RTL 5

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Nieuwe vooravond RTL 5: Viral filmpjes en Wie Is de Sjaak?
Lees ook:Let’s Talk About.. Seks, Schaamhaar, Scharrels en meer..
Lees ook:Nieuwe vormgeving RTL 4 na de zomer
Lees ook:Gordon maakt terugkomaflevering Hotter than my Daughter
Lees ook:1,9 miljoen kijkers Kunst & Kitsch-debuut Frits Sissing

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Grote spelshows op woensdagavond RTL 5

  1. Martijn

    Een extra Nederlandse avond is niet helemaal waar. Op zondag geen eigen programma’s meer, dus het blijft bij vier avonden.

      /   Reply  / 
  2. ikke

    Titel is : Herken de homo

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>