Expeditie Robinson: ‘Je kunt je thuis geen voorstelling maken’

groot expeditie robinson
Expeditie Robinson gaat dit jaar back to basic. Geen verschillende kampen meer, geen samensmeltingen, maar met z’n allen op hetzelfde stukje grond. En dan maar zien te overleven. Het maakt deelname niet minder heftig, alleen al door de honger. Oud-hockeyster Kim Lammers: “Je kunt je thuis voor de tv echt geen voorstelling maken dat je honger hebt. Ik heb wel eens trek, maar nooit honger. Ik raad het iedereen aan om tijdens een vakantie eens back to basic te gaan. Dat de oermens in jezelf naar boven komt.”

Lammers heeft aan oud-deelnemers Fatima Moreira de Melo en Edith Bosch tips gevraagd, vertelt ze aan Hockey.nl. “Ze zeiden bijvoorbeeld wat voor kleding ik het best kon meenemen. Iets dat ‘s nachts lekker warm is, maar ook iets dat snel droogt. Verder vertelden ze dat de dagen lang duren en dat je je gaat vervelen. Dat soort dingen zie je niet in de uitzending.”

Sander Janson is al sinds jaar en dag het gezicht bij Campinglife, maar ‘kamperen’ bij Robinson is toch een andere tak van sport. “Het was zo erg met die zandvlooien, dat ik sokken over mijn handen had gedaan. En dan je hoofd op je rugzak leggen, waar misschien dan nog een t-shirt in zit”, vertelt hij op Den Haag FM.

Het kandidatenveld bestaat dit seizoen uit Jaap Jongbloed, Sander Janson, Kim Lammers, Danny Ghosen, Kees van der Spek, Sharon Doorson, Oscar Aerts, Tim Douwsma, Wietze de Jager, Klaas van der Eerden, Amara Onwuka, Elle Bandita, Teske de Schepper, Marian Mudder, Sandra van Nieuwland, Ronnie Flex en Anna Speller. Dennis Weening en Nicolette Kluijver presenteren opnieuw samen. Aansluitend begint het tweede seizoen van pokerserie Bluf.

Expeditie Robinson, 20.30 uur, RTL 5
Bluf, 22.00 uur, RTL 5

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Voetbal snoept veel kijkers weg bij concurrent
Lees ook:RTL 5 aan de haal met Expeditie Poolcirkel
Lees ook:Gigi: Laat mij maar zien waarom kamperen zo leuk is
Lees ook:John Williams bedenkt nieuwe show Britt & Ymke
Lees ook:KNBB-senioren: Dikstra ook in Utrecht de sterkste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>