Leukste tv-fragmenten in RTL-show Beste Kijkers

beste kijkersBeau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge, ooit samen teamcaptains bij Ik Hou van Holland, worden vanavond herenigd op televisie in de nieuwe panelshow Beste Kijkers. En opnieuw staan ze tegenover elkaar als teamcaptains, dit keer onder leiding van Ruben Nicolai. In de show komen de leukste of beste tv-fragmenten uit de afgelopen week voorbij, en onderzoeken Beau en Jeroen met behulp van een BN’er wie de beste kijker is.

De teams worden in verschillende spelrondes getest op hun kennis van tv-fragmenten van de afgelopen week. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel Beste Kijker.

Het afgelopen seizoen heeft RTL 4 op woensdagavond opmerkelijke tv-fragmenten voorbij laten komen in Thuis voor de Buis. Volgens programmadirecteur Erland Galjaard een geslaagd programma, toch is het niet zeker dat deze titel terugkeert. “Het is relatief duur om te maken en de resultaten waren net te weinig voor wat het kost”, laat hij desgevraagd weten aan deze blog. “Toch kriebelt het nog ergens. Als Beste Kijkers gaat werken op de woensdag, zou het zomaar kunnen dat we het met nog een seizoen Thuis voor de Buis proberen.”

Beste Kijkers is een Belgisch format en wordt in Nederland door Pilot Studio gemaakt.

Beste Kijkers, 21.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Thuis voor de Buis: Vermakelijk met potentie

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:1,9 miljoen kijkers Kunst & Kitsch-debuut Frits Sissing
Lees ook:Beau van Erven Dorens: Ik blijf bij SBS 6
Lees ook:SBS door het miljoen met live finale Bloed, Zweet & Tranen?
Lees ook:Bijna kwart meer kijkers Linda’s Zomerweek
Lees ook:Kijkcijfers: Tour du Jour geen partij voor Avondetappe

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Leukste tv-fragmenten in RTL-show Beste Kijkers

  1. Louis Heesters

    Ik heb op YouTube een tv fragment van Bananasplit waar Frans Bauer een hilarisch voor gesprek heeft met Sonja bakker. ( wel wat oud maar super hilarisch) Sonja op motor les

      /   Reply  / 
  2. anita

    Youtube filmpje van de in scheveningse huisbaas in de kroeg hilarisch !
    €5 euro heet het fragment!!

      /   Reply  / 
  3. Louis Heesters

    Filmpje van sonja bakker. Inleidings gesprek
    Sonja heeft een motor tussen haar benenenhttp://www.npo.nl/bananasplit/08-03-2009/TROS_1186146

      /   Reply  / 
  4. roos varela

    Ik meld de fragment aan van Nathalie Makoma over Congolese Bruiloft Op het Platteland en dan het stuk aan tavel bij haar vriendin thuis en als ze vraagt of ze daar haar trouwdag mag vieren. Hoe die vader reageert geweldig hahahah. Maar in heel die programa zitten geweldig stukjes.

      /   Reply  / 
  5. Esther Kamsteeg

    Graag vermeld ik het fragment uit RTLBoulevard. Daphne Deckers is op dat moment de presentatrice en Peter R de Vries aan de desk. Gaat over hardloper Oscar Pistorius (man heeft geen onderbenen en rent op zgn blades) die milde straf krijgt volgens De Vries en vervroegd vrij komt. Waarop Daphne aan Peter vraagt, hoe dat dan verder verloopt… Of hij dan een enkelband (!!!!!) krijgt. (pm 2 weken geleden)

      /   Reply  / 
  6. Bianca van den Beemd

    ik zag gisteravond het late nieuws en het weer en tijdens het weer viel me op dat Jennifer Faber tijdens de uitzending zei; Fuck dit wilde ik helemaal niet zeggen en kort daarna is de uitzending gestopt.
    Ik heb hem nog 1 maal terug gezien bij uitzending gemist, omdat ik het niet kon geloven.

      /   Reply  / 
  7. Thea Lammerts

    Je ziet het op de reclame van Robert ten Brink voor de nieuwe show The Big Picture a.s zondag . Hij komt de huiskamer binnen en gaat zitten op de bank op dat moment en je moet heel goed kijken zie je dat hij een gat in zijn kruis heeft geweldig .

      /   Reply  / 
  8. charissa

    Tijdens de aflevering van professor Nicolas en dr beckand op 4 september wordt er dmv een fietswiel even uitgelegd hoe t komt dat een draaiend gewicht niet lichter wordt. Alleen achterin t publiek zit er een mevrouw zeer uitgebreid/ongegeneerd te gapen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>