RTL 4 nu al met tweede seizoen Code 37

code37_3_-_kopie-575-385-579-385-2-0-574-385_575_385_c1RTL 4 blijft inzetten op Belgische misdaadseries op zondagavond deze zomer. Vorige week was de ontknoping van het eerste seizoen Code 37 te zien en de kijker kan vanavond meteen instappen bij seizoen 2. Hannah Maes heeft als vrouw inmiddels haar plek verworven bij de afdeling zedenmisdrijven. Naast haar dagelijkse werkzaamheden gaat ze ondanks het verbod van haar baas, door met het privéonderzoek naar de verkrachters van haar moeder. Wanneer zij dieper en dieper in het verleden graaft en de daders hier lucht van krijgen, wordt haar vader het volgende slachtoffer en komt het leven van Hannah in gevaar.

In de eerste aflevering, Slaap Zacht, wordt de zedenrecherche opgeroepen voor een merkwaardige verkrachtingszaak. Een bejaarde vrouw is slachtoffer geworden van een gemaskerde verkrachter, die rode rozen achterliet in de slaapkamer van de vrouw. Hannah krijgt onverwachts bezoek van de dienst Intern Toezicht. Ze verdenken haar ervan nog steeds bezig te zijn met het verboden privéonderzoek en zetten haar op non-actief. De mannen van haar team staan perplex door dit besluit en proberen tijdens haar afwezigheid de binnenkomende zaken zo goed mogelijk op te lossen.

Code 37, 20.00 uur, RTL 4

Zie ook:
- RTL 4 introduceert Belgische misdaadserie Code 37
- Belgisch moordcomplot in RTL-serie Clan

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Van der Vorst Ziet Sterren op set Divorce seizoen 2
Lees ook:Strijd om waterbron Trappistenbrouwerij Rochefort
Lees ook:Spirituele clicklit van auteur Jen Minkman
Lees ook:Anna Kournikova, naakt in Maxim
Lees ook:Adverteerders houden zich te weinig aan regels voor verantwoord reclame maken

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “RTL 4 nu al met tweede seizoen Code 37

  1. Willeke

    Heerlijke serie!

      /   Reply  / 
  2. Pim

    Echt een geweldige serie. Sinds tijden niet zoiets leuks gezien. Mooie filmstijl, personages op elkaar ingespeeld, hele scherpe humor en een leuke verhaallijn!

    Je mag deze niet missen als je Flikken Maastricht ook leuk vind!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>