College Tour: Halina fantaseert over kind met Carice

halina reijnZeg je Halina Reijn, zeg je bijna automatisch ook Carice van Houten. Sinds de film Zwartboek zijn de bevriende actrices een soort twee-eenheid, ondanks talloze projecten los van elkaar. Ook in College Tour vanavond wordt de innige band tussen Halina en Carice aangehaald. Sterker nog: Twan Huys vraagt of de vrijgezelle 30-ers wel eens overwegen om samen een kind te nemen.

Op de Theaterschool in Amsterdam spreekt Halina ten overstaan van 300 studenten over haar ongewenste kinderloosheid: “Als ik naar mijn zussen kijk, ben ik op een leuke manier jaloers op de wezens die ze hebben gecreëerd. Daarin vind ik mezelf niet gelukt. Het is bevrijdend om dat toe te geven.” Over haar verlangen om kinderen te krijgen zegt ze: “Dat heeft ook te maken met normaal willen zijn. Het is tegenstrijdig, maar ik wil net zo zijn als iedereen.”

Reijn vertelt ook over haar hechte vriendschap met Carice van Houten: “We zijn zo verbonden dat het ook lastig is, we zijn het liefst altijd samen en hebben altijd contact.” Op de vraag of er wel eens besproken is om samen een kind op te voeden, antwoordt Reijn: “Daar hebben we heel vaak over gefantaseerd, maar niet serieus over nagedacht. We zijn allebei echt heteroseksueel en leven echt voor de liefde.” Reijn licht toe: “Ik wil echt een kind van de specifieke man waar ik dan verliefd op zou zijn. Ik heb geen kinderwens zoals heel veel andere vrouwen dat wel hebben, van ik wil sowieso een kind, ook als ik het alleen moet doen of in een andere structuur, dat heb ik niet.”

Reijn geeft in College Tour aan meer te willen gaan schrijven en produceren, vooral op het gebied van film en televisie. Een van haar nieuwe projecten is de speelfilm Locus of Control die Reijn zelf zal gaan regisseren en waarin Carice van Houten en Marwan Kenzari de hoofdrollen zullen gaan spelen. “Ik doe veel samen met Carice. We zijn begonnen met meer produceren, dat is wat we heel graag willen, waarbij we schrijven, regisseren en spelen.”

College Tour, 20.30 uur, NTR (NPO3)

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Koop de CosmopoliJAN voor je man!
Lees ook:Katja Schuurman onderzoekt offers bij talentvolle kinderen
Lees ook:Tour de France nu ook voor vrouwen?
Lees ook:BN’ers reageren geschokt op dood Jeroen Willems
Lees ook:Halina, Victoria en Manuel: sexy Dance4Life-Vodapraat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>