‘Tiende Ranking the Stars één van de beste’

944444_515473331840450_447255143_n
“De tiende serie van Ranking the Stars is wel één van de beste. Met dank aan de stars die erg veel geven (en nemen)”, aldus Paul de Leeuw. De eerste opnames voor de jubileumreeks zitten er amper een reeks op en vanavond is de eerste aflevering te zien. De tamtam heeft al goed zijn werk gedaan, met relletjes tussen Ferry Doedens en Heleen van Royen en een vermeende catfight tussen 5 Uur Show-mokkels Catherine Keijl en Viola Holt.

De formule zal bij iedereen inmiddels wel bekend zijn, toch zijn er wat dingetjes veranderd deze reeks. Zo bestaat het team uit enkele ‘nieuwe BN’ers’ die gedurende heel de reeks achter de desk zitten. En er zijn wisselplekken voor sterren die al eens eerder rankten, maar nu voor enkele afleveringen terug zijn. Zo ontstaat er vrijwel elke week een vrijwel unieke samenstelling – en dus elke week andere dynamiek.

Ranking the Stars was bij het eerste seizoen een enorme hit, maar na enkele reeksen die elkaar snel opvolgden, kwam de klad er in. Vorige zomer maakte Paul nog een heel aardige reeks, toch bleek toen dat acht afleveringen wel wat veel van het goede was. Eens kijken of er nu een fix is gevonden voor die verzadiging, of dat de formule gewoon op is.

Ranking the Stars, 21.20 uur, BNN (NL3)

Zie ook:
- Kees Tol en Isa Hoes in Ranking the Stars 2013
- Tiende seizoen Ranking the Stars in de maak

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:RTL 5 met All Stars-reeks America’s Next Top Model
Lees ook:VTM en Paul de Leeuw uit elkaar
Lees ook:Paul de Leeuw blijft op zaterdag met De Kwis
Lees ook:Holland’s Next Top Model 5 september weer van start
Lees ook:NSR: Joris Maas sluit 2013 af als koploper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>