Paul de Leeuw blijft op zaterdag met De Kwis

Paul de Leeuw zal in het nieuwe tv-seizoen toch terugkeren op de zaterdagavond. Niet alleen is hij te zien in het RTL-spelletje Wie Ben Ik?, ook De Kwis zal vanaf november op zaterdagavond bij een publieke zender te zien zijn. Dat maakte Paul bekend in Linda’s Zomerweek. De Kwis is ontstaan in het programma Langs De Leeuw en wordt nu dus een zelfstandig programma, zoals Paul al hoopte.

In de show nemen cabaretiers Rob Urgert, Joep van Deudekom, Niels van der Laan en Jeroen Woe op komische en muzikale wijze de week door. Het is niet bekend op welk tijdslot of welke zender De Kwis terechtkomt.

Overigens heeft Paul de Leeuw zijn contract bij de Vara (nog) niet verlengd, hij lijkt dus als freelancer aan de slag te gaan na de zomer bij verschillende zendgemachtigden.

Update 21.00 uur: Cabaretier Joep van Deudekom meldt op Twitter dat er 16 afleveringen van De Kwis komen vanaf 16 november (met winterstop, vervolg in maart) om 21.45 uur op de zaterdagavond van Nederland 1.

Zie ook:
- De Kwis uit Langs De Leeuw mogelijk zelfstandig verder
- Netmanager wil Paul de Leeuw op zaterdag behouden
- Paul de Leeuw definitief weg op zaterdagavond
- Paul de Leeuw wil van weekend naar donderdagavond
- Blaast Matthijs van Nieuwkerk Kopspijkers nieuw leven in?

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Paul de Leeuw op RTL 4 met Wie Ben Ik?
Lees ook:VTM en Paul de Leeuw uit elkaar
Lees ook:‘Tiende Ranking the Stars één van de beste’
Lees ook:Anouk en Paul de Leeuw in Linda’s Zomerweek
Lees ook:SBS Shownieuws straks ook op zaterdag en zondag

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Paul de Leeuw blijft op zaterdag met De Kwis

  1. M

    De quize keert terug op het scherm bij de VARA. Paul de Leeuw heeft hier geen rol in. Wat hij gisteren zei bij Linda is dus verkeerd begrepen. De komende tijd is Paul te zien met Ranking the stars bij BNN en na de zomer bij RTL4 in Wie ben ik. Verder gaat hij voor de NTR ietsdoen rond het programma Knoop in je zakdoek, komt er een Sinterklaas show bij de VARA. Mogelijk ook een Oud&nieuw show al is dit nog niet rond. Zijn theatershow Poephoofd zal eveneens dit najaar te zien zijn bij de VARA. Verder ligt er een plan voor een nieuwe quize bij BNN hiervan is een pilot opgenomen. Ook ligt er een nieuw plan voor een programma bij de VARA maar dit staat nog in de kinderschoenen. De afgelopen tijd zijn er gesprekken gweest met Kees Prins en Olga Zuiderhoek over een project. Mogelijk gaat het hier om de al eerder aangekondigde terugkeer van de comedy Seth en Fiona. De VARA heeft aangegeven net voor het laatste seizoen van Kinderen geen bezwaar geen comedyseries meer te gaan maken in de toekomst. Het zou dus kunnen dat de serie terugkeert bij een andere omroep of zender (RTL4 of SBS6). De Leeuw loopt verder al jaren rond met een plan voor eigen ontbijtshow samen met Linda de Mol. Gisteren bij Linda doelde hij hierop zonder het rechtstreeks te benoemen. Het zou kunnen dat dit plan nu verder uitgewerkt gaat worden. De show zou dan bij RTL4 te zien moeten zijn maar dat word lastig aangezien er op de zender nu geen plek is voor een show als deze. Het zou om te beginnen op zondagochtend kunnen.

      /   Reply  / 
  2. Jaap

    En de mededeling dat Paul de Leeuw nu zo’n 3 jaar met een idee bezig is voor een programma met Linda de Mol.
    Was duidelijk te zien dat er geknipt was in het moment dat Paul de Leeuw daarover vertelde.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>