Spuiten & Slikken op Reis met special prostitutie

w500.2b64fFilemon Wesselink trapt het nieuwe seizoen Spuiten & Slikken Op Reis af met een special over prostitutie in Amerika. Zoals zoveel zaken in Amerika zijn er ook op dit gebied grote tegenstellingen. Filemon logeert een paar dagen bij de vrijpostige hoeren van de beroemde Bunny Ranch, waar het oudste beroep ter wereld volledig legaal mag worden uitgeoefend. Maar op slechts een half uur rijden van dit bordeel ligt het plaatsje Reno, waar prostitutie streng verboden is. De politie laat Filemon zien hoe ze door middel van uitlokking hoeren en hun klanten op heterdaad betrappen en publiekelijk te schande maken.

Filemon: “Eerlijk is eerlijk: in het wereldberoemde bordeel Moonlight Bunny Ranch pakken ze het goed aan. Als je dan toch naar de hoeren wilt…” De BNN-presentator ontmoet de ervaren Airforce Amy die op de Bunny Ranch is geboren, maar ook de nog onervaren Mia die als trainee haar eerste stappen in de wereld van prostitutie zet.

Spuiten & Slikken op Reis, 22.15 uur, BNN (NL3)

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Saaie vent thuis zitten? Dat komt omdat jij de pil slikt!
Lees ook:Botox-show Sophie Hilbrand groot succes voor NPO3
Lees ook:Jeugdbendes “hardnekkige plaag” in Nederland
Lees ook:Daarom koop je beter geen parfum voor een ander
Lees ook:Banken zijn internetfraude zat en nemen maatregelen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Spuiten & Slikken op Reis met special prostitutie

  1. Kirth Gersen

    Wat zouden we zonder BNN en haar baanbrekende documentaires moeten…. Ja, gelukkig hebben we deze parel in het publieke bestel. Een special over bordelen en hoeren in Amerika, werkelijk briljant. Nog nooit gezien op de NL TV.

      /   Reply  / 
  2. Danielle

    BNN speelt mooi weer over de prostitutie in de US, waar echt nog eens wat mis zit, maar als ze het over de Nederlandse prostitutie hebben is het weer het napraten van de misere-porno die je overal in de Nederlandse pers ziet. Bah.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>