Nieuwe kok in elfde seizoen Het Familiediner

8b76837ca2Bert van Leeuwen mag vanavond beginnen aan een nieuw seizoen van Het Familiediner. De EO heeft afscheid genomen van kok Sandra Ysbrandy, die nu wekelijks is te zien in Life4You. En dus wordt in het elfde seizoen Lisette Bossert als nieuwe chef geïntroduceerd. Ze lijkt dolblij dat ze voor de EO mag werken. “Geweldig, dat ik aan dit programma mag meewerken; helemaal als mensen daardoor weer tot elkaar komen. Het goed onderhouden van je relaties is toch een van de belangrijkste waarden in het leven.”

Het Familiediner opent dit seizoen met een ruzie over een erfenis. Na het overlijden van moeder moest de erfenis worden afgehandeld. Geen probleem: er was niet veel geld en de spulletjes werden eerlijk verdeeld tussen de twee zussen Sjaan en Lenie. Maar over het zonnescherm werden ze het niet eens. En op een dag was het plotseling verdwenen. Ook nu, 10 jaar later, is nog volstrekt onduidelijk waar het scherm is gebleven en hebben de zusters nog altijd ruzie. De kleindochter van Sjaan, Mandy (18), weet hoe eenzaam haar oma is en dat ze al die tijd haar zus heeft gemist, maar de dames zijn te trots en eigenwijs om de eerste stap te zetten. Dus schakelt Mandy Het Familiediner in.

Zie ook:
- EO trekt stekker uit De Pelgrimscode
- EO kondigt einde Wat Weet Nederland alweer aan
- EO dumpt zondagse Life4You-kok bij Het Familiediner

Het Familiediner, 21.25 uur, EO (NL1)

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:EO trekt stekker uit De Pelgrimscode
Lees ook:EO kondigt einde Wat Weet Nederland alweer aan
Lees ook:Halina, Victoria en Manuel: sexy Dance4Life-Vodapraat
Lees ook:Marion van de Coolwijk schrijft tweede Cupcakeclub
Lees ook:Linda’s Zomerweek trapt af met 1,1 miljoen kijkers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>