Nieuwe afleveringen Revenge en Dallas op Net 5

51qW8LBDKgL._SX500_Het negende seizoen van Grey’s Anatomy wordt door Net 5 pas afgemaakt in het najaar, dus komt er op de maandagavond plaats vrij voor andere Amerikaanse series. Net 5 zet de titels Revenge en Dallas uit, welke eerder al op de dinsdagavond zijn uitgezonden. Liefhebbers kunnen nu aan de slag met nieuwe seizoenen van Revenge en Dallas.

In het exclusieve kustplaatsje The Hamptons draait alles om rijkdom, schoonheid en status. Hiervoor gaan de bewoners over lijken in Revenge. Deze waarheid drong tot Emily Thorne door toen zij nog een klein meisje was en haar familie werd verwoest door de meedogenloze buren, de Graysons. Vol verdriet en woede keert Emily op haar achttiende terug naar haar ouderlijk huis onder de naam Amanda Clark. Ze heeft slechts een doel: iedereen die haar familie ruïneerde volledig ten gronde richten. Maar als het verleden haar begint in te halen, komt Emily in een steeds moeilijkere situatie terecht.

Het eerste seizoen van Revenge eindigde met een cliffhanger; Victoria kwam terecht in een verschrikkelijke vliegtuigramp, Charlotte nam een overdosis pillen en Emily ontdekte dat haar moeder, van wie ze dacht dat ze was overleden, nog in leven is. Hoe kan dit en wat gaat ze nu doen?

De familie Ewing uit Dallas is een legendarische, welgestelde familie uit Texas bij wie de onderlinge strijd om macht, liefde en land de boventoon voert. De rivaliteit tussen broers J.R. en Bobby Ewing is inmiddels overgenomen door hun zonen John Ross en Christopher en zij spelen het spel van misleiding nog veel harder dan hun vaders. Ook de nieuwe afleveringen zitten weer vol complotten, duistere geheimen en verraad.

Dit is tevens het seizoen waarin acteur Larry Hagman voor het laatst is te zien. Hij vertolkte vanaf het begin de hoofdrol van de beruchte J.R. Ewing. In november 2012 overleed de geroemde acteur aan kanker op 81-jarige leeftijd. In aflevering 18, die op maandag 29 juli wordt uitgezonden, wordt dan ook afscheid genomen van zijn rol in Dallas.

Revenge, 20.30 uur, Net 5
Dallas, 21.25 uur, Net 5

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Tweede seizoen The Borgias in première op NL2
Lees ook:Prachtig debuut Ann Thijssen: De vrouw die blijft
Lees ook:Dienstbaarheid als effectieve leiderschapsmentaliteit
Lees ook:Lieke: Twijfel maakt Stabilo Spellingstrijd leuk spelletje
Lees ook:BN’ers reageren geschokt op dood Jeroen Willems

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe afleveringen Revenge en Dallas op Net 5

  1. Tol-Is-Mol

    Aflevering 8 jongens.. niet aflevering 18 die bestaat niet eens..

      /   Reply  / 
    1. Mikee

      Aflevering 18 in het geheel (seizoen 1 had 10 afl, seizoen 2 heeft er 15). Dus dat zijn er samen 25.

        /   Reply  / 
  2. Zayn

    Dallas is dit seizoen geweldig! Veel beter dan vorig jaar nog eens!! Revenge daarentegen laat steken vallen met slechte verhaallijnen en een zwak plot. Tweede seizoen lijkt in de verste verte niet op de serie. Derde seizoen ga ik zeker niet meer kijken. Dallas daarentegen wel!

      /   Reply  / 
  3. Lisa

    Klopt niet, Herman wat je zegt over Revenge, beter doe je eerst je huiswerk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>