Tweede seizoen The Borgias in première op NL2

Schermafbeelding 2013-06-20 om 23.57.32Het tweede seizoen van The Borgias beleeft vanavond zijn Nederlandse tv-première. De Avro gaat aan de slag met de serie op Nederland 2. Het epos volgt de beruchte Borgia-familie die in de 15e eeuw de macht grijpt in het Vaticaan. Ook dit seizoen speelt de Nederlandse actrice Lotte Verbeek één van de hoofdrollen in de serie.

Het was de tijd van Da Vinci en Michelangelo. Een tijd van creativiteit en intellectuele prestaties. Maar het was ook de tijd van Machiavelli, van wetteloosheid, oorlog en zedeloosheid. Het hart van de wereldorde was het Vaticaan, dat ingreep bij conflicten tussen landen. Aan het hoofd van het Vaticaan stond een man met ongelofelijke macht: Paus Alexander VI. Zijn heerschappij over Rome zou de zwartste periode uit de kerkelijke geschiedenis worden. Zijn echte naam wordt tot op de dag van vandaag in verband gebracht met meedogenloosheid, machtswellust en moreel verval: Rodrigo Borgia.

The Borgias, 22.35 uur, Avro (NL2)

Zie ook:
- Meedogenloos en machtswellust: Borgias bij de Avro

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Vara zoekt uitgezette kinderen op in docureeks Uitgezet
Lees ook:Priesters moeten stellen beter adviseren
Lees ook:Ewout Genemans vertrekt bij Avro
Lees ook:Frits Sissing maakt debuut bij Tussen Kunst & Kitsch
Lees ook:‘Verliefd op Ibiza op zaterdagavond SBS 6′

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tweede seizoen The Borgias in première op NL2

  1. allesoverdramaseries

    Erg blij mee! the Borgias maakte mijn zomer vorig jaar!

    Sowieso vind ik het raar dat Lotte Verbeek niet meer in het credits van uit nederland krijgt, want ze heeft een hoofdrol, terwijl Carice een bijrol heeft en die krijgt wel veel aandacht! beetje raar, naar mijn idee.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>