FC Twente wint in extremis in Alkmaar

FC Twente heeft zaterdagavond een zwaarbevochten overwinning geboekt op AZ. In Alkmaar werd het door twee doelpunten van Youness Mokhtar 1-2. Wij Tukkers keken al na 3 minuten tegen een achterstand toen een zondagsschot van Roy Beerens over Nick Marsman heen zeilde. Vlak voor rust was Mokhtar attent en schoot hij de rebound van een schot van Shadrach Eghan tegen de touwen. In een sterkere tweede helft duurde het uiteindelijk tot de blessuretijd tot FC Twente de genadeklap uitdeelde. Mokhtar kopte een voorzet van Roberto Rosales binnen. En zo nestelen wij Tukkers ons stevig in de top drie.

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Combinatie-elftal van FC Twente verslaat HSC’21
Lees ook:Gerucht: Nordin Amrabat naar FC Twente?
Lees ook:Puntverlies voor FC Twente in Waalwijk
Lees ook:FC Twente wacht zware klus in Groningen
Lees ook:FC Twente verslaat VfL Osnabrück in oefenduel

22 Reacties // Reageer

22 thoughts on “FC Twente wint in extremis in Alkmaar

  1. twentemax

    Toch lekker wakker worden met de winst in de zak! We doen het goed maar kunnen nog beter! Trots op Mokthar! Wat een alerte voetballer. Mooie spannende wedstrijd waarbij Vink gelukkig zn fluit normaal hanteerde. Corona viel me 100% mee en mag volgende week weer invallen. Wordt een lekkere wedstrijd thuis tegen GO Ahead pak die schaal af Eagles. Moet voor ons geen probleem zijn. Proud to be a Tukker!

      /   Reply  / 
  2. Wallace

    Jij hebt het over de fluit van Vink, maar zag je ook hoe Castaignos de lul en kloten van de AZ-verdediger Johansson masseerde na een cornerbal ?! Ik begrijp niet waarom Luc altijd aan anderen wil zitten ? Hij kust, knijpt, likt en wrijft wat af. Overal zit hij aan. Raarrr. Laten we niet hopen dat hij rond Kerst besluit uit de kast te komen. Dan maar rap verkopen. Echt raarrrr.

      /   Reply  / 
    1. twentemax

      Klopt, ik zag hem laatst ook inning aan het kussen. Ik dacht echt hij steekt zn tong dr ook nog in! Niet mijn stijl dat geflikvlooi. Maar ja, hij zal dr wel van houden. Net als vorige week na de winst, dan kan die zo intens in zichzelf lopen juichen. Och Wallace loat em mar! Alleen moet ie et niet bij mij doen want dan ligt ie aan de andere kant van het veld. Als hij in het veld maar zn best doet
      . De rest moet ie zelf maar weten!

        /   Reply  / 
      1. Wallace

        Dat is natuurlijk onzin. Een prof gaat niet lopen lebberen en voelen tijdens wedstrijden of trainingen, dat moet-ie thuis dan maar doen. De TS moet er wat van zeggen, dit gedrag past niet bij Twente. Als we een Griekse spits willen zien, moeten ze Samaras if Charisteas maar halen. Of Paul met de punt achteruit erin zetten.

          /   Reply  / 
        1. deleukstethuis

          helemaal mee ONeens. een spits moet maar 1 ding doen en dat is penetreren. hoe die het doet en wat daar aan voorspel voor nodig is maakt me niks uit.

            /   Reply  / 
          1. Wallace

            Penetreren is wat anders dan stiekum even voelen, strelen en snel wegrennen. Dat is aanranding. Luc the Ripper. Je moet het gewoon niet willen, die onzedelijke strapatzen op het veld. Bah.

              /  
          2. twentemax

            Ik kan dr me echt niet druk om maken. Ik vind dat als hij de doelpunten maakt hij zelf maar moet weten wat voor type mens hij is. De een is nou eenmaal kleveriger als een ander! Als Twente de CL wint heb jij nog wat te mekkeren. Nou voetbalt ie goed en nou dit weer. Ik hou nie van gevriemel maar ook niet van klepzeikers en dat is wat je nou wel doet Wallace!

              /  
  3. Boeskoolvak120

    @Wallace
    En wanneer kom jij uit de kast??????

      /   Reply  / 
    1. 特温特足球

      TOP reactie!

        /   Reply  / 
  4. Paul

    Hallo suporters van us Psv ,,keumen gully smorgen allemaal lekker up de treuning .Sjelekker haandjes schudden en kusjes geven .En veul praten .En lekkeur kupsten thee met theekransjes .Lekker kleffen ,En supporters neem ook nog effe een lekkere stuksten taart mee he ,hawdouw

      /   Reply  / 
  5. Hahaha

    Door een blunder van de keeper werd het 1-1 anders was AZ gewoon uitgelopen op 2 3-0 in de 1e helft en was de wedstrijd gespeeld.

      /   Reply  / 
    1. twentemax

      Zeur niet jij ! Is gewoon de nieuwe overrompel taktiek van Twente! Marsman heeft de hele week getraind om die ballen PRECIES over zich heen in het net te laten gaan. Milimeter werk dat is het! En jij zeggen dat het een keepers blunder is! Hoe durf je. Duidelijk geen verstand van voetbal. Twente had elke seconde onder controle en heeft ook getraind om in de laatste minuut te scoren. Net als in het kampioensjaar beginnen we nu ook weer met deze veredelde bal kunst! Gewoon pure klasse!

        /   Reply  / 
    2. Sonny

      Net als dat aapje dat eerst bij 020 in de goal stond. Die liet ook alles los, hahahahaha.

        /   Reply  / 
  6. deleukstethuis

    als mijn tante een snor had dan was het mijn oom

      /   Reply  / 
    1. Paul

      als mijn tante een snor had gehad liep mijn oom er vast naast met een handtasje en lippenstift in zijn nylonkousen maat 40 met dennieare

        /   Reply  / 
  7. Joop

    Was echt een super gave en spannende wedstrijd! Heb genoten in het AZ vak! :)
    Roda en AZ uit winnen zijn wedstrijden die je zomaar kunt verliezen, dus zeer blij met het resultaat!
    Eagles ook zeker niet gaan onderschatten nu, en 1 tip: Schilder absoluut niet tegenover Antonia zetten!!!

      /   Reply  / 
    1. Moeke

      helemaal eens Joop.
      prima natuurlijk, 2 uitwedstrijden winnen waar we het traditioneel lastig hebben. nu de lijn doorzetten, en vooral wat stabieler worden in de wedstrijd. nog teveel momenten gezien dat er plotseling heel slordig ballen worden ingeleverd op gevaarlijke posities waardoor de tegenstander gevaarlijk wordt. zo haal je jezelf uit de wedstrijd.

        /   Reply  / 
  8. Joop

    De AZ supporters naast me zeiden bij de 1-2: nu is het wel klaar!
    Ik zei nog: nou let maar op er komt nog 1 kans voor jullie (ik dacht terug aan die bal op de paal bij roda in de laatste seconde) en ja hoor Gouweleeuw toch nog weer helemaal vrij in de allerlaatste seconde.
    Snap best dat de tegenstander nog alles of niets doet dus ja dat er een kans kan ontstaan, maar dat iemand helemaal vrij kan komen te staan op dat tijdstip dat vind ik gewoon vreemd.

      /   Reply  / 
    1. Moeke

      inderdaad, ik telde hem al net als vorige week.
      even ongeconcentreerd.

        /   Reply  / 
  9. Bertje

    Ik heb Vink juist weer heel rare dingen zien doen, rosales begaat een niet zo erge overtreding en krijgt meteen geel terwijl hij er nog niet eens een begaan had.
    Bij AZ werd een vergelijkbare overtredingen begaan en Vink deed niets.
    Zo waren er meer situaties waarbij Twente wel een kaart kreeg en AZ niet.
    Nee, het was echt weer een blinde Vink.
    Hij fluit Twente er altijd in!

      /   Reply  / 
    1. Edwin

      Sinds hij een Duitse kapper heeft, wordt het alleen maar erger.

        /   Reply  / 
      1. Dinkeltukker

        Hahahaha, en als hij die bril op heeft kan hij zo rechtstreeks naar het carnaval :-)

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>