SBS 6 mazzelt: Primetime halve finale Nederland – Italië

Het EK Voetbal onder 21 jaar bereikt vanavond al zijn halve finale, waarin het Nederlands elftal dat van Italië ontmoet. Het 3-0 verlies tegen de Spanjaarden op woensdag heeft ertoe geleid dat Jong Oranje tweede werd in de poule en dus de Italianen tegenkomt, die eerste werden in hun poule. SBS 6 heeft met de wedstrijd mooie primetime vulling voor zijn zaterdagavond.

Om 20.00 uur begint de voorbeschouwing vanuit Amsterdam, met Hans Kraay Jr. en analist Jean-Paul van Gastel. De assistent-trainer van Feyenoord werkt momenteel met veel spelers van Jong Oranje. Hidde van Warmerdam zit in Israël voor de interviews met de spelers en trainer, Leo Oldenburger voorziet de wedstrijd van commentaar. In de nabeschouwing is er tevens aandacht voor Spanje – Noorwegen.

Door deze wedstrijd komt de zaterdagavondfilm Mr. Beans Holiday te vervallen en verschuift Het Beste van 30 jaar Tineke Schouten naar volgende week.

EK Onder 21, 20.00 uur, SBS 6

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Lees ook:Jong Oranje – Jong Rusland live te zien bij SBS 6
Lees ook:EK Onder 21: SBS 6 live met Spanje – Nederland
Lees ook:SBS 6 trapt af met EK onder 21: Nederland – Duitsland
Lees ook:Voetbalmiddag bij SBS 6: Indonesië – Nederland
Lees ook:Andere Tijden Sport met gesloopte finale Feyenoord

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “SBS 6 mazzelt: Primetime halve finale Nederland – Italië

  1. Sven

    Inderdaad SBS heeft geluk met de uitzendtijden en de plaatsing van Jong Oranje.Wij kijken gewoon via Eredivisie Live die alles uitzenden! Vanavond vanaf 18:00 uur !!!!

      /   Reply  / 
  2. Sven

    Het blijft bij éénmalige mazzel voor SBS6 !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>