Maakte Mike fatale parachutesprong zomercliff GTST?

1040474_514288321972483_1504270664_o
De cliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden zal de gemoederen nog wel even bezig houden. Niet alleen is het de vraag wie een parachute heeft gesaboteerd, de kijker weet ook nog niet wie zich te pletter is gevallen. Negen Meerdijkers zijn aan boord van het vliegtuig gestapt, allemaal zijn ze gesprongen. Wie is het haasje? Een overzicht van de mogelijkheden.

Maxime, Nuran, en Rikki lijken veilig. Zij hebben op dit moment geen tegenstanders in Meerdijk die zo’n grote hekel aan ze hebben, dat iemand ze een fatale parachutesprong gunt.

Wiet & Noud
Het is nog niet eens heel lang geleden dat Noud de schuifdeur van zijn bestelbusje dichtschoof om even lekker te seksen met Wiet. En dat heeft hij inmiddels opgebiecht aan Nina. In die zin zou Nina een motief hebben om Wiet voor eens en altijd uit de weg te ruimen. Tegelijkertijd is Noud zijn leven niet zeker, nadat hij tamelijk lomp duidelijk heeft gemaakt niets te willen van Wiet.

Nina
Heeft twee opponenten; naast Wiet gaat het om Mike. Hij is echter zojuist weer erkend als vader van Nola en lijkt dus al te hebben wat hij wil. De kans dat Nina dit noodlot treft, lijkt dus klein.

Lorena
Is de afgelopen tijd het slachtoffer geweest van vergiftiging en daardoor tijdelijke ontoerekeningsvatbaarheid. Dat weet ze alleen zelf nog niet. Wel is ze haar hotel afhandig gemaakt door Mike. Opnieuw geldt: Mike heeft wat hij hebben wil, dus ook Lorena lijkt ‘safe’.

Aysen
Aysen heeft zo ongeveer iedereen van zich afgestoten, maar de vete met Bing is wel het grootst. Haar wraakplan omdat hij haar heeft gedumpt, heeft gewerkt. Bing is in de veronderstelling dat de zwangerschap van Monika is afgebroken, verder is zijn laatste sperma vernietigd. Bing is de laatste tijd erg onvoorspelbaar en grimmig gebleken, Aysen loopt serieus risico.

Mike
Heeft net als Aysen heel Meerdijk tegen zich in het harnas gejaagd. Maar waar dat bij Aysen tamelijk geleidelijk ging, heeft Mike zich in de laatste week onmogelijk gemaakt. Hij is weer erkend als vader van Nola – en heeft daardoor de hele familie Sanders tegen zich. Maar ook Lorena is woest, nu ze haar hotel afhandig is gemaakt.

Mijn voorspelling is dat Mike de man is die een kapotte parachute om zijn rug had. Want als het Aysen is, wijst eigenlijk meteen alles op Bing. Dan gaat de hele beerput open, over het betaalde draagmoederschap en de bedreigingen, en gaat Bing de bak in. GTST verliest twee hoofdrolspelers, die allebei zeer verankerd zijn in Meerdijk. Dat lijkt een iets te grote leegloop? Bovendien heeft actrice Dilan Yurdakul al laten doorschemeren dat er nog nieuwe verhalen voor Aysen zijn.

Mike daarentegen heeft een tamelijk losse positie in Meerdijk. Weliswaar is hij de broer van Bianca, maar echt hecht zijn die twee niet. Mike heeft verder geen vaste partner in de soap, alleen dochtertje Nola. Mike kan dus redelijk makkelijk uit de serie worden geschreven. Belangrijker: de noodlottige sprong heeft een hoog whodunit-gehalte, gezien de vele Meerdijkers met een motief. Voor de schrijvers dus heerlijk materiaal om nog lange tijd op voort te borduren!

Verder is Mike toentertijd de soap ingeschreven als ‘de nieuwe hunk’, een gat dat Jan Kooijman achterliet met zijn vertrek. Maar laten we wel wezen: Louis Talpe was als MegaToby een stuk heter dan als de wat driftige maar saaie Mike. Beter gaan de schrijvers dus op zoek naar een echt lekker hapje om de jonge vrouwelijke kijkers aan zich te binden.

Zie ook:
- Gastrol Celine Purcell in GTST
- GTST: ‘Rol Aysen Baydar wordt alleen maar heftiger’
- Ferri Somogyi: Kijkcijfers GTST nog verder omhoog
- GTST krijgt weer eigen app na zomercliff
- Technologie The Matrix in zomercliff GTST
- Spanning zomercliff GTST stijgt letterlijk tot grote hoogte
- Fatale parachutesprong zomercliff GTST?

Een extra stukje content met link hier kan ook.

109 Reacties // Reageer

109 thoughts on “Maakte Mike fatale parachutesprong zomercliff GTST?

  1. vinn

    Wat dachten je ervan dat iemand toch de verkeerde parachute heb gepakt, het doelwit is vast Mike inderdaad maar wie weet

      /   Reply  / 
  2. Karlijn

    Handig deze opsomming! Alleen klopt dat van Nuran niet. Zij is de enige die de waarheid weet over Danny, dus als zij dood gaat (door Aysen dus) dan hoeft Aysen niet meer bang te zijn dat de waarheid uitkomt.

      /   Reply  / 
  3. Koehoen

    Laten we het hopen. Zijn we in ieder geval van Mike af.

      /   Reply  / 
    1. Nina

      Mike komt na 3 maanden terug, vanwege de flexwet dus niemand gaat dood

        /   Reply  / 
  4. Sophia

    Tijdens de laatste checkup voordat ze het vliegtuig gingen, praatte Mike tegen Lorena waardoor beide een deel van de checkup hebben gemist. Mogelijk is een van de twee er dus niet achter gekomen dat er gesaboteerd is.

      /   Reply  / 
  5. @ Sophia

    Maxime liep weg om te bellen, Nuran dacht aan rik. Zij hebben dus ook de checkup gemist.

      /   Reply  / 
  6. B

    Volgens mij kunnen we een heleboel mensen wegstrepen, door de beelde goed te bekijken. De neergestorte Meerdiker was namelijk niet in het gezicht te bekijken (afgedekt met een sjaal). Een heleboel mensen hebben we echterr tijdens de val wel in het gezicht kunnen bekijken. Die kun je dus alvast afschrijven……

      /   Reply  / 
  7. Bob

    @sophia wat scherp! Daar had ik nog niet aangedacht.

      /   Reply  / 
  8. Zaten

    De beschrijving dat Mike binnen een week iedereen jn het harnas heeft gejaagd is voor mij juist het teken dat de schrijvers extra veel vraagtekens wilden plaatsen en last minute wat problemen de wereld in heeft geholpen om deze twijfel te zaaien. Er is juist geen langer lopende lijn hiervoor. Cliffhangers en motieven hiervan hebben vaak te maken met verhalen die al langer spelen bij een soort who has done it.

      /   Reply  / 
  9. Patrick

    Ik denk eerder dat iemand de verkeerde parachute heeft gepakt zoals vinn zegt. Ik gok erop dat Bing het op Aysen gemunt heeft, maar Nuran nu de dupe ervan is geworden.

      /   Reply  / 
    1. vinn

      Ik ben dus ook echt bang dat het Nuran is. Zou wel echt lekker dramatisch zijn zo net voor het huwlijk en Rik die vreemd is gegaan.

      Het is denk toch Mike. Nina, Noud, Lorena, Maxime en ook thuisblijfers Ludo en Laura hebben een motief hiervoor. Maar Mike heeft juist de verkeerde parachute waardoor Bing of Aysen buiten beeld blijft. Zou ook een lekkere verhaallijn zijn.

        /   Reply  / 
  10. Arie

    Het is Maxime. Nick komt wraak nemen. Extra verrassende wending, aangezien we Nick nog niet gezien hebben…

      /   Reply  / 
  11. ramon

    Of Ludo heeft de parachute van Mike laten saboteren, maar Nina of maxime heeft die per ongeluk gepakt. Zou ook lekker dramatisch zijn.

      /   Reply  / 
  12. J

    Sowieso heeft iemand de verkeerde gepakt. Er werd te vaak gezegd, let goed op dat je de juiste pakt!
    Alles is dus mogelijk. Alleen Rikki lijkt mij uitgesloten.

      /   Reply  / 
  13. Simone

    Louis Talpe(Mike) gaat er voor 3 maanden uit vanwege de flexwet en omdat hij Mega Mindy speelfilm gaat doen, dat gaat niet echt samen met GTST, na die 3 maanden komt ie gewoon weer terug, in hoedanigheid van wat geen idee, zal hem wel erg missen in elk geval

      /   Reply  / 
  14. cooltje

    Mike is het niet. Hij gaat wel tijdelijk uit gtst maar komt terug. Flexwet….

    Mike is ook te voor de hand liggend. Het kan maar dan overleefd hij wonder boven wonder de klap…

    De acteurs zijn niet zelf gesprongen. Dit waren ervaren stand ins.

    Ik sluit me aan bij bad timing wrong place. Het was gemunt op Aysen of Mike met de fatale klap voor Nuran. Of Danny leeft nog. Net als Ludo een aantal jaren terug…

      /   Reply  / 
  15. gtstfites

    Iedereen zegt wel dat Mike er tijdelijk uit gaat, maar dat stond in een roddelblad, dus het kan onzin zijn.

    Ik ben bang dat er 2 hoofdpersonages vertrekken 1 is er uitgeschreven (die dood gaat) en de heeft gezegd ik wil niet meer verder.

      /   Reply  / 
  16. sammie

    Ik denk eigenlijk dat Aysen de parachute van bing onklaar heeft gemaakt. Maar omdat Bing niet mee heeft gesprongen heeft iemand de verkeerde parachute gepakt..

      /   Reply  / 
  17. eveline

    Ik denk dat t nuran is die neervalt. aysen wilde de parachute van bing onklaar maken, bing is niet gegaan en nu heeft nuran perongeluk zijn paracjute gepakt, ze was er niet bij met haar hoofd vanwege rik. nu heeft aysen dus haar eigen zus vermoord!!!

      /   Reply  / 
  18. L.

    Louis Talpe gaat er wel tijdelijk uit, dit heeft alleen niets met de flexwet te maken, dacht ik, maar inderdaad met het feit dat hij in een musical gaat spelen. Ik dacht alleen dat dit wat later in het jaar zou vallen, dus daarom denk ik niet dat Mike naar beneden is gekletterd.
    Robin Martens zit inmiddels wel tegen haar flexwet aan omdat ze al (bijna) drie jaar in Goede Tijden speelt, dus zelf sluit ik niet uit dat Rik gewoon zijn eigen dochter heeft zien vallen.
    Maar goed, afwachten geblazen. Ik ben zeer benieuwd naar hoe dit allemaal afloopt.

      /   Reply  / 
  19. Ninaisverwend

    Ik denk dat het mannetje achter de GTST Cast is.
    Hij is het mannetje van Ludo.
    Ludo belde ook met:
    We moeten snel opschieten voordat iemand zich bedenkt!
    Mike en die man weten als enige hoe zo’n parachute werkt.
    Mike is te laf, hij durfde eerst niet Lorena te vergiftige toen hij in de Rozeboom werkte.
    Ik denk dus dat die man het gedaan heeft en dat Nuran de vekeerde parachute gepakt heeft.
    Maar je zag ook dat iemand het met zo’n vliegpakkje het doorknipde.
    Hij kan het aandoen want, hij kan zo het magazijn in waar die pakjes liggen.
    Wiet heeft het sowieso niet gedaan.
    Ze belde eerder in de serie haar therapheut omdat ze bang was dat het weer terug keerde.
    Ze heeft zich in de klinik bewezen dat ze zich kan inhouden.
    En als het mannetje niks ermee te maken had.
    Waarom staat hij zo Sluw achter de GTST cast op de Foto?
    Hij heeft sowieso meer er mee temaken!

    Trouwens.,
    Hij was ook de gene die Mike ontvoerd had met die auto!

    ( ookalweer een streek van Ludo.)

      /   Reply  / 
    1. Jeroen

      Dit dacht ik dus ook.. Hij wilde ook vlug vlug de lucht in.. Nu de makers ook nog een FB pagina geopend hebben onder zijn fictieve personage begin ik er steeds meer aan te denken.. Daarnaast staat hij zo vreemd op de foto.. Waarom? Waarom staat hij op die foto? Hij is toch enkel ‘de instructeur’? Natuurlijk hebben de makers alles al een keer voorbij laten komen van wat wij allemaal schrijven nu. Overal is over nagedacht.. Behalve over de APP die is bagger.

        /   Reply  / 
  20. Ninaisverwend

    Het is gewoon dat mannetje!
    Weet je waarom?
    Bekijk mijn vorige reactie!

      /   Reply  / 
  21. Martijnjdd

    Er zat een heel vreemd stukje in de aflevering van donderdag. Wiet bezeerde zichzelf aan een nagelknippertje toen Rikki net thuis kwam. Waarom? De dag erna (op vrijdag) zat dit fragmentje ook in de terugblik? Waarom? DNA-spoor van een dader?

      /   Reply  / 
  22. valt-te-pletter

    Het is een man die valt.. want als ik eventjes terug kijk… diegene heeft geen borsten

      /   Reply  / 
  23. homaijon

    Het is ricki die valt. Sjeort is de dader hij neemt wraak.

      /   Reply  / 
    1. Tol-Is-Mol

      euh nee… Sjoerd is weg naar amerika.
      Ik denk dat het aysen is die gaat vallen of noud…

        /   Reply  / 
  24. linda

    Het is rikki die valt. Sjoed is de dader hij neemt wraak.
    Antwoord op deze reactie

      /   Reply  / 
  25. homaijon

    Heeft iemand sjoert in een vliegtuig zien stappen!!!? Neee. Dus hij heeft wraak genomen.

      /   Reply  / 
    1. Tol-Is-Mol

      Sjoerd neemt geen wraaaak….

        /   Reply  / 
  26. Ilona

    Mike gaat zowiezo uit de serie. Stond in ad 23 april. Google maar eens mike uit gtst. Hij gaat een musical doen.
    Kan zijn dat Mike en noud de verkeerde gepakt hebben.

    Xx

      /   Reply  / 
  27. Gtstbrein

    Mike.

    Hij heeft bijna heel meerdijk tegenover zich verder zat ie voor de sprong nog even te “kletsen” met Lorena dus hun hadden de parachute check gemist

    Bing

    Had gezegd dat ie zijn zaken met aysen liever zelf “oplost” en vlak voor de sprong werd hij opgepakt en zij ;jammer dat ik de sprong moet missen

    Lorena

    Is te belangrijk die is gwn saved

    Nuran en rikki lijken mij saved niemand heeft wat tegen hun maar het lijkt me sterk dat iemand de parachute van een ander heeft gepakt

    Aysen

    Zocht hoe ze een parachute onklaar kon maken dangerous

    Verder lees ik nog reacties op Sjoerd dat ie rikki wilt pakken DUS NIET! Hij zij dat hij weer samen wou zijn met rikki en is in Amerika

    De laatste conclusie gaat over Nick
    Hij kon ook nog wraak nemen over Maxime

    Reageer hier ff op

      /   Reply  / 
  28. Luftersel

    Mike en Ayssen zitten er net een jaar in. Zij zijn zó verdacht gemaakt (en als mogelijk slachtoffer aangewezen) dat zij het niet zijn. Overigens begint het eerste filmpje van de app met Ayssen die dingen opzoekt over het saboteren van een parachute; veel te duidelijk dus.

    Maxime kwam nog geen jaar geleden bijna om bij de explosie, is eerder bijna doodgeschoten door Ludo en een jaar daarvoor nog bijna verdronken door Nick. Nee, die is het niet.

    Omdat Rikki’s moeder Anita en Riks broer Danny al zijn overleden, neem ik aan dat ze Rikki en Nuran niet dood laten gaan. Dat is wel heel zielig voor Rik… Lijkt me ook onwaarschijnlijk dat dat ene wijf waar Rik mee in bed lag voor niets is geïntroduceerd, want dat is een gastrol die natuurlijk moet zorgen voor spanningen.

    Lorena heeft de afgelopen weken al halfdood door d’r huis gelopen en haar moeder is ook (net) overleden, dus ze zullen haar toch ook niet dood laten gaan?

    Wiet zit er nog geen half jaar in, dus daarvan kan ik zeggen dat zij er sowieso níet uitgaat.

    Nina daarentegen kan best een slachtoffer zijn. Dat brengt mooie verhaallijnen met zich mee; Ludo en Maxime die de dader wat aan willen doen, Ludo die zijn verdriet uit bij Julia en langzaam weer trekt naar Janine en Mike die de volledige voogdij krijgt over Nola. Maar ook Nina is al vaak bijna dood gegaan, dus ik twijfel.

    Ik denk persoonlijk dat Noud het is. Hij heeft alleen zijn oma en oom nog, zijn verhaallijnen zijn gewoon op en van zijn stoere badboy karakter (jaja hij heeft een strafblad weet je nog) is niks meer over. (Overigens zou ik het zelf het liefste willen, want hij is echt de allerslechtste acteur sinds tijden, hoewel niemand Julia Batelaan kan overtreffen in slecht acteren…)

      /   Reply  / 
    1. GtstForLife

      Ruud Feltkamp de allerslechtste acteur sinds tijden??? Sorry maar daar ben ik het echt totaal niet mee eens. Ruud zet de rol van Noud zeer geloofwaardig neer.
      Op dit moment springt er niemand echt uit (qua slecht acteren). Een tijdje terug waren dat inderdaad Julia (Amy) en Raynor (Edwin), maar nu kan ik er zo niet echt een opnoemen.

      Maar even over het slachtoffer: Ik denk zelf aan Nuran of Maxime.
      Rikki, Lorena, Mike, Aysen en Nina zijn het zeer waarschijnlijk niet, omdat zij in het filmpje van de castfotoshoot voor volgend seizoen te zien zijn (rtlboulevard). En Marly (Nina) twitterde diezelfde dag (van de fotoshoot) haar zwarte nagels, en het thema van de castfoto is zwart/wit.

        /   Reply  / 
  29. fnfieed

    Nuran is het sowieso niet. want het is veel dramatischer met de komende verhaallijn van rik/nuran en femke dan dat nuran dood zou gaan met de parachute sprong. want dat zou femke in een klap totaal onnodig zijn geworden en waarom zou ze dan in de cliffhanger te zien zijn? helemaal als het al een wat (bekendere) actrice zoals Celine is? dat slaat nergens op.

    ik denk nog steeds mike. ook heeft hij namelijk gezegd dat hij mike geen soort jef alberts ziet worden, oftewel iemand die heel lang in GTST zit. hij zit er (denk ik) meer voor korte termijn in aangezien hij ook een musical doet en toch heel erg gesetteld is in Beligie.

    Lorena heeft namelijk nog genoeg contacten in de soap en zal denk ik dus niet zo 1,2,3, uit de serie worden geschreven. ook is lorena en gigi een kijkersfavoriet geworden dus dat lijkt me helemaal sterk.

    Aysen: zou wel kunnen maar heeft alleen bing tegen zich. Dus zou dit denk ik te opzichtig zijn. Mike heeft namelijk meerdere partijen tegen zich en daarbij zou een ‘who done it’ veel beter bij passen.

    Natuurlijk is het nog mogelijk dat iemand de verkeerde parachute gepakt heeft, maar dan zou dat denk ik wel tijdens de checkup duidelijk zijn geworden. en wie hadden hun aandacht niet helemaal bij de checkup? Maxime, Lorena en Mike.

      /   Reply  / 
    1. Laura

      Maar de enige die de aandacht er niet bij had bij het parachute pakken EN bij de check up dat is Nuran. Want die andere 3 die waren er bij het prachute pakken wel bij dus dan hebben hun wel het goede nummer gepakt i guesss.

        /   Reply  / 
  30. Karlijn

    Mensen zeggen hier wel dat Maxime, Lorena of Mike dood kunnen gaan omdat ze bij de checkup niet de hele tijd opgelet hebben. Maar de enige die er de hele dag niet bij was met z’n hoofd dat was Nuran. Want op het moment dat iedereen de parachute met je juiste nummer moesten pakken toen hebben Maxime, Lorena & Mike wel opgelet dus neem aan dat ze dan het goede nummer hebben gepakt…

      /   Reply  / 
    1. nienke

      Klopt. het is ook Nuran. ik weet het zeker.
      Het is van jou ook best logisch weetje.
      Ik stem dat jou uitspraak wel wat heeft.

      nienke- 12 jaar…

        /   Reply  / 
  31. nienke

    het is Nuran.
    ik heb het opgezocht, en ja het is waar.
    ik leg het uit.

    aysen wou het bij Bing doen. maar omdat Bing vastzit heeft iemand de verkeerde gepakt. Aysen had het nooit verwacht, Nuran en riks trouwdag gaat niet door. Zo komt er een onderzoek die alles weet van Nuran.
    Bing komt vrij en hij is van haar af!

    Groetjes nienke.

      /   Reply  / 
  32. Luftersel

    Ayssen kan de parachute sowieso niet hebben gesaboteerd. Zij zou namelijk alleen die van Bing saboteren. Toen ze zag dat Bing er niet bij was had ze heus wel anders gereageerd (ook al is ze vrij harteloos, iemand anders dood laten vallen lijkt me erg ver gaan).

      /   Reply  / 
    1. Martijnjdd

      Dat lijkt me inderdaad niet geloofwaardig.

        /   Reply  / 
  33. Me86

    Ik denk dat het wiet is die valt..goede reden boor Jack om terug te komen met behulp van Jack opt bureau kan ayssen ook gepakt worden.
    Sjors weer terug!! Frits van houten terug Martine hafkamp terug…

    Wiet heeft verkeerde parachute gepakt!!
    Nina word verdacht slecht voor nola dus Mike probeert dan voogdij te krijgen…

      /   Reply  / 
  34. rodena

    hahaha moet wel om jullie lachen. Het is Nurhan die eruit gaat. Bing zit hier achter. femke komt nieuw bij gtst en is geen tijdelijke gast.
    Je ziet in sommige fragmenten dat bing aan het joggen is en is woedend op zich zelf.Hij heeft de vrouw van zij beste maat prongeluk vermoord. Hij zei ook tegen Aysen veel plezier bij het springen en tegen die rechecheur sluit mij maar op…..dit puur zodat hij een alibi heeft en geen verdachte kan zijn ;-)
    Mike en Aysen zijn het echt niet!

      /   Reply  / 
  35. cher

    ik denk dat bing aysen der parachute onklaar heeft gemaakt. Nuran of Rikkie die parachute heeft gepakt en ter pletter valt. Nuran kwam heel laat dus die heeft standaard de laatste parchute gepakt en niet opgelet… En Rik heeft sowieso nooit geluk!!

      /   Reply  / 
  36. Jeroen65

    Moet het sowieso een hoofdrolspeler zijn dan die te pletter valt?

    Misschien is het wel gewoon de instructeur die per ongeluk de gesaboteerde parachute kreeg en vervolgens te pletter is gevallen…

    Ook al is hij het niet, van mij had Mike te pletter mogen vallen. Heel erg irritante rol en die Louis Talpe kan gewoon niet acteren.

      /   Reply  / 
  37. Daniel

    mijn visie

    1: Mike Brandt
    Dit karakter zal niet te pletter vallen, hij is sindskort officieel de vader van Nola, hij is nog niet klaar met zowel Lorena als Sjors, daarnaast heeft hij te kennen gegeven er in feb 2014 ivm flexwet er tijdelijk uit te gaan.

    2: Rikki de Jong;
    Zij lijkt safe, maar niets is wat het lijkt, en heeft ze de verkeerde parachute gepakt. Haar verhaallijn is een beetje op.

    3: Aysen Baydar:
    Zij heeft samen met Mike de meeste vijanden, haar grootste vijand zit echter op het politiebureau, ze heeft geen parachute gesaboteerd, want toen Bing opgepakt werd en niet meeging, gaf ze geen gestresste indruk in het vliegtuig, tenzij ze zo harteloos, dat ze een willekeurig persoon te pletter laat vallen, daarentegen kan Bing natuurlijk nog altijd zijn belofte hebben waargemaakt, want wie was de persoon die de parachute gesaboteerd heeft.

    4: Noud Alberts:
    Hij is ook niet safe, vanwege de situatie Nina/Wiet, hij draagt echter wel een historische achternaam, dus daarom denk ik dat hij bespaard blijft

    5: Maxime Sanders:
    Geen verhaallijnen meer gehad sinds het Maarten-debacle, haar rol lijkt uitgespeeld, echter heeft ze geen vijanden, tenzij Ludo iets ontdekt heeft…

    6: Wiet van Houten:
    Zij is safe, Nina lijkt me geen persoon die een parachute onklaar maat, tenzij haar vader een mannetje de klus laten klaren.

    7: Nuran Baydar:
    Zij maakt de grootste kans om neer te storten, samen met Rikki, haar rol stelt niet meer veel voor, Aysen is tot heel veel in staat, maar of ze ook haar eigen zus vermoord om voorgoed ervoor te zorgen dat de dood van Danny de Jong niet bekend wordt dat zij het gedaan heeft. Waarom lag Rik ineens met een ander in bed?

    8: Lorena Gonzalez:
    Heeft niets te vrezen, Mike heeft wat hij wil, en als Lorena dood gaat, dan kan hij niets meer doen om het hotel definitief van hem te laten worden. Tenslotte is Laura er ook nog altijd.

    9: Nina Sanders:
    Irritant karakter, vijanden met Mike en Wiet, haar rol is op, ook zij maakt kans om te sterven.

    dus kortsamengevat : Rikki, Nuran, Maxime, Aysen en Nina maken de meeste kans, ik hoop op Nina

      /   Reply  / 
    1. Anonymous

      ik hoop dat het Nina is , vind haar een stom verwend rijkeluiskind en als ze nu niet doodgaat dan hoop ik in het volgende seizoen.

        /   Reply  / 
      1. aij91

        Nina leeft, luister maar naar het telefoon gesprek na de sprong tussen Maxime en Jef. Je hoort haar op de achtergrond wat zeggen!

          /   Reply  / 
  38. Thijs

    Qua verhaal zou Nina ook een logische keus zijn. Ludo verliest zijn dochter, neemt wraak en Mike gaat er met zijn kleindochter vandoor. Bovendien is de rol van Nina een beetje irritant/nietszeggend geworden, maar dat is Bing al jaren dus dat zegt ook niks.

      /   Reply  / 
  39. floortje

    Mike is het die valt en ludo heeft het gedaan ik weet het zeker ook van tevoren pleegden ludo ook een telefoontje en zij ja met mij ik heb een opdracht voor je en ik denk dat hij nina aan de lijn had

      /   Reply  / 
  40. B

    Filmpje in de app laat zien dat Rikki het overleeft

      /   Reply  / 
  41. Kim

    Een paar dingen zijn zeker…
    Mike valt niet:
    als jullie goed opletten heeft zijn hoogte-meter (dat ding wat ze om hun pols hebben) een grijs randje en de vallende parachutist een zwarte…

    Maxime valt ook niet: (bekend uit de app Springlevend)
    Zij is aan het bellen met Jef (dat zie je in het telefoongesprek in week 2) en zegt dat er een ongeluk is gebeurd…

    Rikki valt ook niet: (ook bekend uit de app Springlevend)
    Dat zie je in het filmpje (ook in week 2) waar ze veilig op de grond neerkomt, waar Rik naar haar toe rent en waar Rikki huilend en helemaal in paniek stamelt: ‘Die viel, die, die viel’.

    Mijn moeder kon zich ook nog bedenken dat misschien Amy Kortenear (het zusje van Nina die haar stalkte) de parachute van Nina onklaar heeft gemaakt en dat Nina is gevallen…

    Als iemand nog opmerkingen op mijn reactie heeft kan diegene dat reageren…

      /   Reply  / 
  42. Es'

    Nuran sws niet lijkt mij, dan lijkt Introductie Femke overbodig, denk noud om een of andere manier, hoop Nina

      /   Reply  / 
  43. Daan

    Noud, Wiet, Rikki, Aysen, Lorena en Mike waren sowieso aanwezig tijdens de castfotoshoot.
    Dit is te zien door middel van backstage interviews met Rtl boulevard.

    Blijven Maxime, Nuran en Nina over.
    Maxime blijkt uit de app nog definitief te leven.
    En in het filmpje met Rikki hoor je op de achtergrond Nuran roepen : heeft er iemand 112 gebeld?

    Dus dan blijft Nina over. Lijkt me ook wel logisch. Haar rol is een beetje op en haar rol heeft ook alles afgesloten. Noud is uit het ouderlijke macht gezet en Mike is de wettelijke vader. Daar zit geen verhaal in, allen eventueel dat Mike de volledige voogdij wilt en dat is nu juist dan wel leuk als Nina echt de persoon is die is gevallen. Daarnaast heeft Nina het Noud ook al vergeven van zijn avontuurtje en dat is natuurlijk niet typisch Nina.

    Dus kort gezegd, Nina is de persoon wiens parachute niet open ging.
    De dader is denk iemand die verkeerde parachute heeft gesaboteerd. Je zult denk ik pas in november 2013 of andersf februari 2014 erachter komen wie het heeft gedaan.

      /   Reply  / 
  44. sharon

    Rick kijkt naar het slachtoffer wanneer hij rikki troost. (Springlevend app) Ik ga er van uit dat wanneer nuran was gevallen hij iets anders had gekeken. Daarnaast is hij vreemd gegaan en is er van femke een profiel pagina te zien met een confronterende foto van haar en rick, dus daar is trouble in paradise. Nuran sluit ik dus uit.. :)

      /   Reply  / 
  45. sharon

    Rick kijkt naar het slachtoffer wanneer hij rikki troost. (Springlevend app) Ik ga er van uit dat wanneer nuran was gevallen hij iets anders had gekeken. Daarnaast is hij vreemd gegaan en is er van femke een profiel pagina te zien met een confronterende foto van haar en rick, dus daar is trouble in paradise. Nuran sluit ik dus uit.. )

      /   Reply  / 
  46. sharon

    Plus daarnaast ook de brief vd vader van bilal (springlevend app).. daar komt een confrontatie

      /   Reply  / 
  47. Ilonka

    Ik heb gelezen dat er een meer mensen voor 3 maanden uit gtst gaan zoals Mike Bianca Anton en Rikki ik zelf denk dat het Mike is die valt en dat Bianca het allemaal niet meer aan kan en besluit om naar Sjoerd te gaan samen met Anton het is echt spannend

      /   Reply  / 
  48. cher

    ik ga er niet vanuit dat het nina is. Maxime belt jef veel te cool.. en anders had ze ludo wel gebeld. De enige die een echte band heeft met loraina is jef! Dus ik zeg dat loraina is gevallen… ik wijk ook niet meer af! Tot na de zomerstop… dan zien we het wel

      /   Reply  / 
  49. Esmm

    Aysen niet, zij controleerde parachute en alles was goed(via app)

      /   Reply  / 
    1. J

      Ik dacht bij dat filmpje aan zelf moord..

        /   Reply  / 
  50. Ang

    Het is Noud.. Heb 3x gekeken Degene die valt heeft een soort van baard

      /   Reply  / 
    1. Daniel

      dat zegt niks, ze hebben ook stuntmannen en vrouwen ingehuurd voor bepaalde scenes

        /   Reply  / 
  51. anoniem

    zo he he ik weet het het is Nuran heb haar vanmiddag gesproken en ze zei stttttttt je mag niks zeggen hier over maar denk laat jullie niet meer in spanning het is 100procent nuran groetjes anoniempje

      /   Reply  / 
    1. Kim

      Jaja.. Jij hebt Nuran gesproken… Tuurlijk. Als een van de acteurs ook maar iets verklapt over de GTST krijgt diegene een boete… Daarom heet je ook zeker ANONIEMPJE.. Jahoor!!

        /   Reply  / 
  52. Ererjhg

    Het is lorena

      /   Reply  / 
    1. Simone

      ik denk dat het wiet is.

      zodat sjors een reden heeft om terug te keren en niet iedereen mag wiet van de familie sanders.

        /   Reply  / 
  53. golly

    in de vliegtuig scène kwam een geel horloge in beeld dat zag je ook in beeld bij de gene wiens parachute gesaboteerd was
    wie droeg dat horloge?

      /   Reply  / 
  54. me

    Nina

      /   Reply  / 
  55. Simone

    ik heb de gtst app gedownload alleen ten eerste doet het geluid het niet van de filmpjes, ik kan ook niet alles zien, en hoe moet je badges verdienen?

    ik denk dat het iemand is waarvan je niet verwacht dat die eruit zal gaan. ik denk Wiet en dan komt sjors daarvoor terug.

      /   Reply  / 
  56. Simone

    ik heb de gtst app gedownload alleen het geluid va filmpjes doen het niet en ik kan dus ook niet alles zien. hebben meerdere mensen hier last van?

    en hoe kan je badges verdienen?

    ik denk dat er iemand valt waarvan je het niet verwacht.

    ik denk dat wiet valt, zodat Sjors ook een reden heeft om terug te keren.

      /   Reply  / 
  57. sharon

    Dat hoor je in de springlevend app kim :) en dat is volgens mij wiet op de achtergrond lola…
    Voor de app gebruikers, dat plaatje, daar ontbreekt de i bij de plaatjes. Iemand enig idee? De i van nina? Dat de n elders te vinden is? Denk dat nina deaud gaat nml.. mike ervandoor met nola… aangezien die er 3 maand uitgaat.

      /   Reply  / 
    1. Kim

      Wat hoor je in de app.. Of had je het over een andere Kim?

        /   Reply  / 
  58. tina

    alle aanwijzingen in de app gaan over nuran
    ik denk dat het nuran is en dat de vader van bilal erachter zit eerwraak dus omdat nuran niet met bilal ging trouwen
    en anders is het wiet denk ik
    rikki,maxime,lorena en nina zijn het zeker niet

      /   Reply  / 
  59. Janneke

    Ik den nina of nuran.. Toen ze de sprong deden en daarna in een kring gingen zag je hun 2 niet in beeld..

      /   Reply  / 
  60. sharon

    Aan de kim die vroeg wanneer je jeff of maxime hoorde praten… :) ik denk ook dat nina doodgaat.

      /   Reply  / 
  61. floortje

    de eerste 2 zijn al bekent gemaakt maxim en rikkie overleven de sprong gezien op msn.com moeten julie echt lezen

      /   Reply  / 
  62. simone

    Nuran,Maxime en Rikki zijn het niet.We denken Wiet of Mike.Mike gaat een tijdje uit gtst maar komt weer terug dus die kan het ook niet zijn,dus toch Wiet.Ludo wilde Mike dood maar de parachute is omgewisseld met Wiet waardoor zij dood is,denk ik.

      /   Reply  / 
  63. qwertyuiop

    Hebben mensen niet gezien dat Nina een duwtje krijgt? De geeft dan ook nog een gilletje. Hoe dramatisch zou het zijn als Ludo achter de dood van zn eigen dochter zit??? Niet bewust natuurlijk….parachutes zijn verwisseld. Hij vroeg haar ook of ze niet beter thuis kon blijven. Hij wil Mike uit de weg ruimen. Hij heeft Nina horen zeggen dat hij Mike voorgoed uit Meerdijk had moeten laten verdwijnen. Dat was zn plan dan ook. Maar door een verwisseling valt zn eigen dochter te pletter. Als Lorena dood zou vallen zou het niet zo spectaculair zijn. Niemand wil haar dood namelijk. Aysen heeft ook nog genoeg met Bing te doen. Nina is alleen maar met Nola bezig en heeft totaal geen leuke verhaallijn meer.

      /   Reply  / 
    1. aij91

      Goed punt! ik denk dat jij gelijk hebt.

        /   Reply  / 
  64. cher

    Mensen… dit is gtst!!!! Ik heb iedereen al gezien in die app behalve lorena.. ze laten je van alles denken en iedereen is het meest logische, maar lorena gaat uit de serie en valt gewoon ter pletter! Het is altijd the underdog…. en nogmaals, waarom zien we lorena niet in de app? omdat zij de laatste persoon is waar wij bij stil moeten staan… foutje hier foutje daar, ik geloof niet dat iemand valt Door een vijand, maar door bad luck… lorena heeft er ook niks meer te zoeken, moeder dood, vent weg, hotel kwijt… ik vind het logisch!

      /   Reply  / 
  65. Heyyyy mensjes ;)

    Hey mensjes ik speel gtst spring levend app en ik ben bij week vier en ik ben er achter gekomen wie het niet zijn
    Maxime nuran rikki bing Rick aysen Nina en Mike
    Over Mike gesproken hij gaat drie maanden uit gtst dus hij kan niet te pletter zijn gevallen maar hij kan miss wel de dader zijn dat hij die drie maanden in de gevangenis zit dus dan was het voor Lorena bedoelt maar er kan natuurlijk ook gewisseld zijn met de parachutes

      /   Reply  / 
  66. Heyyyy mensjes ;)

    Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat Lorena gesoboteerd heeft en dat Mike te pletter was gevallen maar dat hij drie maanden later weer beter is ofzow

      /   Reply  / 
  67. Gtstfan

    Als het geluid van je filmpje het niet doet in de app moet je via je koptelefoontje luisteren dan hoor je het wel!

      /   Reply  / 
  68. jeroen65

    Het is Mike!!

    Op de officiele site van Louis Talpe:

    - Goede tijden , slechte tijden RTL NL Mike Brandt 2012 – 2013

    Bij zijn rol in Mega Mindy staat er bijvoorbeeld geen einddatum omdat hij er nog steeds inspeelt. Waarom dan wel een einddatum bij GTST? Omdat hij er dus waarschijnlijk uit gaat dit jaar.

    Mike zal dan dus de sprong waarschijnlijk niet overleven.

      /   Reply  / 
  69. Heyyyy mensjes ;)

    Mike gaat inderdaad een mega Mindy show doen maar na drie maanden komt hij gewoon weer terug!!!

      /   Reply  / 
    1. gtstfites

      het is 0,00001% dat het waar is dat hij in januari er tijdelijk eruit gaat. Stond namelijk in een roddelblad (Story)

        /   Reply  / 
  70. Heyyyy mensjes

    Ik ben er ook achter gekomen dat Lorena niet te pletter is gevallen na haar parachutespronf rende ze in paniek weg?!

      /   Reply  / 
  71. mamarazzii

    Jullie zijn allemaal best grappig. Het is mike niet, Het is nuran zeker niet, Het is maxime niet, Het is rikki niet, het is lorena niet. En waarschijnlijk wiet en aysen ookniet. Het is of nina of noud. De parachute was bedoeld voor mike.

      /   Reply  / 
  72. Jaap

    Het is mike. Gehoord van een kennis die bij de cast werkt achter de schermen. Geen cliffhanger meer. Klaar.

      /   Reply  / 
  73. kelly

    Misschien daarom wel. Rikki is het meeste onlogisch het kan dus zijn dat zij de verkeerde parachute pakte. Haar verhaallijn loopt namelijk dood. Maar die van Maxime lijkt me ook heel erg logisch want misschien is Nick wel terug gekomen

      /   Reply  / 
  74. Lola

    Maxime leeft nog net als nina en rikki (nina weet ik van die app dat gesprek tussen maxime en jeff hoor je nina op de achtergrond)

      /   Reply  / 
  75. floortje

    Bovedien sjoerd zei ook van te voren ik wil meer als ik terug kom komen wij weer bij elkaar en trouwens als bram erachter zou komen dan zou hij ook gelijk her hart van ZIJN zoon breken

      /   Reply  / 
  76. floortje

    En ja mij weer sjoerd kan het helemaal niet gedaan hebben 5 redenen
    1. Hij is in amerika
    2. Hij heeft geen pak
    3. Dan zou hij brams hart breken
    4. Hij wij komen weer bij elkaar
    5. De enige met zulke tutige handschoentjes is nina

      /   Reply  / 
  77. Kim

    Nee Rikki en Maxime leven nog.. Dat zie je in de app.

      /   Reply  / 
  78. RTL4

    hoezo dat staat in de app. waar staat dat dan

      /   Reply  / 
  79. Kim

    Maxime is het sowieso niet.. Dat is bekend gemaakt in de app want daar zegt ze aan de telefoon tegen Jef ‘er is een ongeluk gebeurt’.
    Mike is het ook niet want hij heeft bij zij hoogte-meter ( dat ding wat ze allemaal om hun pols hebben) een grijs randje en de vallende parachutist een zwarte..

      /   Reply  / 
  80. Kim

    Frits van Houten leeft niet meer…

      /   Reply  / 
  81. Kim

    Op de laatste blz. Zie je een filmpje waarin Rikki veilig neerkomt en huilt bij Rik die naar haar toe is komen rennen. En daaronder zie je een telefoongesprek wat je kunt luisten waarin Maxime tegen Jef zegt ‘Er is een ongeluk gebeurd’

      /   Reply  / 
  82. yvonne

    Raynor een slechte acteur?! ben je wel goed bij je hoofd?!

      /   Reply  / 
  83. Lola

    Maar als je dat filmpje goed bekijkt (van die sprong ) zie je dat je eerst een gezicht kan zien en daarna zit er in een keer een sjaal voor dus dat klopt niet wat u zegt

      /   Reply  / 
  84. sara

    het is mike die gevallen is en rikki kan het nooit zijn omdat, ze ging huilen omdat die gene is gevallen en ik weet het gwn zeker dat mike is gevallen want, nina de vader gaf zo n man een opdr8 om mike de parachute kapot te maken omdat, mike lola mag pakken en zo dus het is mike die gevallen is

      /   Reply  / 
  85. Lola

    Die pakken zijn heel dik dat zie je niet

      /   Reply  / 
  86. Lola

    Maxime leeft nog net als nina en rikki (nina weet ik van die app dat gesprek tussen maxime en jeff hoor je nina op de achtergrond)

      /   Reply  / 
  87. Lola

    Maxime leeft nog net als nina en rikki (nina weet ik van die app dat gesprek tussen maxime en jeff hoor je nina op de achtergrond)

      /   Reply  / 
  88. Lola

    Ja dat kan ook als nouran dood is en rik niet verder wil

      /   Reply  / 
  89. Kim

    Wanneer hoor je dat, als Jef praat of als Maxime praat

      /   Reply  / 
  90. Jan

    Nuran is het niet als je deze week bekijkt in de app van GTST.
    De enige die overblijven zijn Nina, Noud, Lorena, Wiet, Aysen en Mike.
    Ik denk Mike, aangezien op zijn website staat dat hij t/m 2013 in GTST speelt…

      /   Reply  / 
  91. Jan

    Nuran leeft nog, staat deze week in de app

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>