Wie zit achter wraakplan parachutesprong GTST?


De acteurs uit Goede Tijden Slechte Tijden hebben het vuurtje flink opgestookt de afgelopen dagen. De cliffhanger van seizoen 23 zou één van de spannendste en beste zijn sinds jaren. Toegegeven: ik zat gisteren wel wat te wiebelen op mijn stoel. Nu het seizoen zijn climax nadert en iedereen wel iets met iemand heeft af te rekenen, is het de grote vraag wie er vanavond moeten vrezen voor hun leven.

In de laatste minuut van GTST gisteren was te zien hoe iemand de kabels van een parachute saboteerde, waardoor er vrijwel zeker een ongeval gaat plaatsvinden bij dat vrijgezellenfeestje. En redelijk last minute zijn Aysen, Mike en Lorena aan het gezelschap toegevoegd. Drie centrale figuren in de nu actuele verhaallijnen.

Vooral Mike loopt een groot risico. De familie Sanders kan zijn bloed wel drinken, nu hij de voogdij over de kleine Nona heeft gekregen. Gisteren was te zien hoe Ludo ‘een mannetje’ opdracht gaf om ‘iets te regelen’. Maar ook Nina zelf zou maatregelen kunnen treffen. Of Noud, om weer in een goed blaadje te komen bij de Sanders. Mike heeft verder Lorena en Laura tegenover zich, nu hij zich op slinkse wijze De Rozenboom heeft toegeëigend.

Maar ook Aysen en Bing hebben elkaar het leven zo zuur gemaakt de afgelopen tijd, dat een afrekening tussen beiden zeker niet valt uit te sluiten. Verder zijn Noud en Nina ook niet verzekerd van een veilige parachute, nu Wiet weer door dreigt te draaien.

Maargoed, je zal altijd zien dat iemand onverhoopt zijn parachute verwisselt met die van een ander, waardoor het wraakplan zich op de verkeerde persoon uitwerkt.

In de aflevering gisteren was ook een verrassende beginnen romance te zien tussen Ludo en Julia, de moeder van Tim. De chemie tussen beiden was zo sterk, dat ze meteen met elkaar in bed belandden. En dat gaat voor vuurwerk zorgen bij Janine – en de familie Bouwhuis.

Zie ook:
- Ferri Somogyi: Kijkcijfers GTST nog verder omhoog
- GTST krijgt weer eigen app na zomercliff
- Technologie The Matrix in zomercliff GTST
- Spanning zomercliff GTST stijgt letterlijk tot grote hoogte
- Fatale parachutesprong zomercliff GTST?

Een extra stukje content met link hier kan ook.

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Wie zit achter wraakplan parachutesprong GTST?

  1. GtstForLife

    Ik heb de cliffhanger-aflevering al gezien en hij is echt spannend en zeer goed gemaakt!! Is mij zeker niet tegengevallen!

      /   Reply  / 
  2. anoniem

    wie valt er dan neer?

      /   Reply  / 
  3. Sander

    Ben het met GtstForLife eens. Aflevering al gezien. Ik zit niet snel met m’n hand voor m’n mond naar de TV te kijken, en zonder iets te verklappen, ik zat stijl achterover op m’n bank tijdens de sprong. Wauw wat goed gemaakt.

      /   Reply  / 
  4. cees

    Maar naast wie wordt Rick wakker?

      /   Reply  / 
  5. Daniel

    ene Femke, een one-night stand

      /   Reply  / 
  6. gtstfites

    Sorry dat ik de parachute heb gemold van Mike.

      /   Reply  / 
    1. Sarah

      Ik ben dood Gr. Mike

        /   Reply  / 
  7. linda

    gtst 1990

      /   Reply  / 
  8. Aimee

    Ik denk dat het aycen Mike of wiet maar het kan ook zijn Nuran zijn want zij kan ook de parachute van aycen hebben gepakt en aycen die had het cecontroleerd

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>