GTST: ‘Rol Aysen Baydar wordt alleen maar heftiger’

1346620413_5d64df2opnamens-gtst-in-monnickendamAl twee seizoenen loopt Aysen Baydar in Goede Tijden Slechte Tijden rond, en ze is bepaald niet het lieverdje van Meerdijk. Al heel wat hoofdrolspelers zijn door haar getreiterd of geïntimeerd, Danny de Jong moest dat zelfs met de dood bekopen. En momenteel wordt Bing Mauricius het leven zuur gemaakt. Met zo’n staat van dienst leek de rol van Aysen een beetje uitgespeeld, maar volgens actrice Dilan Yurdakul is dit pas het begin. “Het wordt alleen maar erger.”

Hoewel het karakter van Aysen inmiddels volledig is geïsoleerd – niemand wil nog iets met haar te maken hebben – lijkt ze zich dus toch weer terug te werken in de sociale kring van Meerdijk. “Aysen is een heftig personage”, vertelt Dilan in Metro. “Elke keer als ik de nieuwe teksten in mijn postbakje krijg en lees, denk ik: het is toch echt wel een toppersonage. Ze is geen simpel meisje. Ze draagt zoveel met zich mee.”

Ze vervolgt: “Aanvankelijk wilde ik graag dat aan de kijker werd uitgelegd waar haar heftige reacties vandaan kwamen, maar inmiddels denk ik dat dat er niet meer van gaat komen.”

Onlangs nog stal Aysen het laatste sperma van Bing uit het ziekenhuis, waarmee ze hem zijn kinderwens lijkt te hebben ontnomen. “Dat vond ik wel heel ver gaan, maar ja, het is natuurlijk wel iets wat Aysen zou kunnen doen. Dus dan doe ik wel mijn best om het verhaal geloofwaardig neer te zetten.”

Vanavond is Aysen één van de karakters aan boord van het vliegtuig waar de vrijgezellensprong wordt gemaakt. Zal ze iets met de sabotage te maken hebben? Of is ze juist doelwit van iemand die het op haar heeft gemunt?

Zie ook:
- Ferri Somogyi: Kijkcijfers GTST nog verder omhoog
- GTST krijgt weer eigen app na zomercliff
- Technologie The Matrix in zomercliff GTST
- Spanning zomercliff GTST stijgt letterlijk tot grote hoogte
- Fatale parachutesprong zomercliff GTST?

Een extra stukje content met link hier kan ook.

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “GTST: ‘Rol Aysen Baydar wordt alleen maar heftiger’

  1. rut

    Aysen is dus niet degene die te pletter valt. Hoe zou het anders ‘alleen maar erger’ kunnen worden als aysen te pletter valt en OF dood gaat OF de eerste weken in het ziekenhuis ligt.

      /   Reply  / 
  2. gtstfites

    Ik denk dat Mike of Lorena dood gaat. want gisteren hadden ze een top 5 van GTST bij Shownieuws je zag o.a. Ludo, Janine, Nuran, Rik, maar bij nummer 2 zag ik geen Lorena en Mike

      /   Reply  / 
  3. Ramon

    Zonet de aflevering + Cliffhanger gezien..

    Zo speciaal vond ik die cliffhanger ook niet. erg “droog”…. Moet wel zeggen dat het mooi en goed gefilmd is. Maar het einde is vrij nep..

      /   Reply  / 
  4. Debbie

    Ik denk dat Maik valt, Ludo had een opdracht voor iemand, dus ik denk dat die gene de rugzak van Maik onklaar heeft gemaakt

      /   Reply  / 
    1. ikheetlol

      ik hoop dat mike dood gaat want hij is echt super iritand en mijn zus zei dat sommige blij waren dat hij of zei dood is en sommige het kut vinden nou Bianca en anton vinden het kut en de rest is blij

        /   Reply  / 
      1. Dees

        mike gaat niet dood….die gaat er alleen tijdelijk uit ivm de flexwet dus die kan net zogoed weer terugkomen…. lorena kan er miss uit gaan want die gaat zon camping programma presenteren…dus die tijd dat mik de serie verlaat zit hij in de gavangenis voor de dood van lorena…ook al was ze eerder door hem vergiftigd…

          /   Reply  / 
  5. Nicole

    Ik word zo moe van die mensen die roepen ik denk mike mike mike. Mensen, die gast die Mike speelt heeft al een tijdje geleden aangegeven dat ie er begin 2014 TIJDELIJK uitgaat. Dus 1 en 1 is 2 toch????? Is dat zo moeilijk te begrijpen???? Mensen denken veel te simpel. Oh Ludo belt met iemand, HIJ ZIT ERACHTER. Oh Lorena kijkt raar naar Mike….OH ZIJ HEEFT HET GEDAAN. Zo simpel is het niet mensen!!!!!! Ludo was trouwens al met iemand aan het bellen voordat Rik Mike meevroeg.

      /   Reply  / 
  6. Enna

    Zo’n vies karakter wordt dan weer door zo’n turk gespeeld -_-

      /   Reply  / 
    1. lol

      Met zo’n racistische reactie kan ik alleen maar medelijden hebben. Ik vind het erg zielig voor je.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>