Ferri Somogyi: Kijkcijfers GTST nog verder omhoog

Ferri Somogyi weet het zeker: “De finale van GTST wordt superheftig, maar volgend seizoen gaan de kijkcijferrecords pas echt aan diggelen.” De vertolker van Rik de Jong doet zijn uitspraken in een interview met het AD, aan de vooravond van de zomercliffhanger van seizoen 23. Een parachutesprong waarbij half Meerdijk betrokken is, krijgt een dramatische wending. “Ik draai inmiddels al heel wat jaartjes mee in Meerdijk, maar dit is met voorsprong de allerspannendste cliffhanger ooit!”

Ferri heeft de aflevering van morgenavond inmiddels gezien: “Mijn mijn viel open van verbazing toen ik die combinatie van muziek, acteerwerk, Matrix-achtige special effecten die in een Hollywoodfilm niet zouden misstaan, en een razend knappe montage zag. Ongeëvenaard!”

De kijker blijft morgen vertwijfeld achter over het lot van de Meerdijkers, al lanceert RTL weer een app die gaandeweg de zomer duidelijkheid moet verschaffen over het vervolg van de serie. Ferri heeft daar zo zijn ideeën over. “De verhaallijnen worden nog realistischer, waardoor nog meer mensen zich kunnen spiegelen aan de belevenissen van de soappersonages.”

De acteur vervolgt: “Ook belangrijk: er wordt steeds beter geacteerd en het camerawerk is subliem. Die groeiende kwaliteit zie je terug in de stijgende kijkcijfers.”

Het lopende seizoen trok gemiddeld grofweg 1,8 miljoen kijkers per aflevering. Het is daarmee het best bekeken seizoen sinds 2004/05.

Zie ook:
- GTST krijgt weer eigen app na zomercliff
- Technologie The Matrix in zomercliff GTST
- Spanning zomercliff GTST stijgt letterlijk tot grote hoogte
- Fatale parachutesprong zomercliff GTST?

Een extra stukje content met link hier kan ook.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>