Vakantiesoap Barbie blijkt camping-trektocht

In de vierde real-time soap van Barbie volgen we de reality-ster en haar gezin op vakantie in Spanje. Maar verwacht geen luxe villa à la Oh Oh Cherso, het blijkt dat de drie van de ene camping naar de andere trekken. Weinig luxe dus, heel veel andere Hollanders ter plekke en gewoon met je pleerol naar het toilet!

RTL Boulevard bericht over de vakantiesoap, waar lokaal heel wat om te doen is. Want wie opeens een bekend gezicht op de camping ziet – inclusief cameraploeg – weet dat het gedaan is met de rust. En daar lijkt niet elke vakantieganger even blij mee. Een woordvoerder van de camping laat aan RTL Boulevard weten: “Niet Barbie en Michael zorgen voor overlast. Hun bekendheid zorgt voor overlast en dat is natuurlijk erg vervelend.”

Manager Jake Hempel laat er geen onduidelijkheid over bestaan: “Laat ik het zo zeggen: Als je rust wil in de tent dan moet je op deze camping gauw gaan verkassen.” Overigens wijst hij er ook op dat het verblijf per camping maar van korte duur is, omdat Barbie, Michael en Angelina al weer snel naar de volgende bestemming vertrekken.

De nieuwe, nog titelloze soap rondom Barbie moet dit najaar te zien zijn op RTL 5.

Zie ook:
- RTL 5-ster Barbie verliest naam Barbie
- Nieuwe reality-serie: RTL 5 op vakantie met Barbie
- RTL 5 volgt Jokertje op universiteit Cambridge
- RTL 5 noodgedwongen pionier door veranderend kijkgedrag



Een extra stukje content met link hier kan ook.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vakantiesoap Barbie blijkt camping-trektocht

  1. Kees

    Joepie. Hier zitten we op te wachten…..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>