Chantal Janzen verrast door commotie jurywissel HGT

Schermafbeelding 2013-07-09 om 20.06.40Chantal Janzen wordt het nieuwe jurylid in Holland’s Got Talent naast Gordon en Dan Karaty, zo veel is sinds vorige week duidelijk. Het betekent dat Patricia Paay wordt gewipt, volgens eigen zeggen omdat ze zonder vast contract duurder is dan vaste kracht Chantal Janzen. De commotie rondom de jurywissel heeft Chantal verbaasd. “Bij The Voice worden ook steeds juryleden gewisseld, dat is toch niet zo raar?”

Patricia heeft vooralsnog geen andere tv-klus, al speculeert ze op een nieuwe uitdaging. Chantal: “Ik vind het heel lullig voor haar. Maar het is niet zo dat je wordt ingeruild omdat iemand anders jonger is en een vast contract heeft. Dat zou wel heel gek zijn, als ik er helemaal geen verstand van zou hebben.”

De presentatrice/actrice geeft aan het spannend te vinden haar debuut als jurylid te maken in RTL Boulevard. “Als je al 12 jaar in het theater staat, zo’n 4 tot 5 keer per week, dan vind ik het ook wel leuk om in Holland’s Got Talent te zitten. Je kunt je eigen vak beoordelen. Ik hoop echt zo veel mogelijk rariteiten te zien. Geef me alsjeblieft dat heerlijke, leuke entertainment waar iedereen zo om moet lachen!”

Zie ook:
- ‘Chantal vervangt Patricia in Holland’s Got Talent’
- Holland’s Got Talent verhuist naar zaterdagavond
- Joop van den Ende geeft Chantal vrij voor RTL-dansshow

Een extra stukje content met link hier kan ook.

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Chantal Janzen verrast door commotie jurywissel HGT

  1. Sander

    Wat naïef weer van Chantal. Bij The Voice kiezen de juryleden zelf dat ze niet verder gaan. In dit geval wordt het besloten door andere!.

    Maakt mij trouwen niet uit wie er in de jury zit, kijken doe ik toch niet.

      /   Reply  / 
  2. J

    @sander

    Angela is niet zelf uit de voice gegaan. Net als Eric en Stacey bij X-factor!

      /   Reply  / 
  3. Cees

    Ik vind Chantal een top wijfie !!

      /   Reply  / 
  4. Nick

    Wij Nederlanders binden ons veel te veel aan vastigheid. Ook de makers van de programma’s. Niet goed functioneren = weg! Zo doen ze het ook in het buitenland. Prima. Paay had jaren terug al weg gemoeten. Ik quote: “Ik weet het niet. Ik kijk even wat mijn dochter vindt”. Pfff

      /   Reply  / 
  5. J

    Heb het idee dat Robert ook vervangen gaat worden… (alleen zou ik geen GOEDE andere weten)

      /   Reply  / 
  6. Daniel

    De enigste die Robert zou kunnen vervangen is Jeroen van Koningsbrugge, in Engeland presenteren Ant en Dec het, dat zijn 2 presentatoren die de humor van Jeroen ook hebben

      /   Reply  / 
    1. gtstfites

      Ik denk niet dat Robert eruit gehaald wordt, als het zo is is Jeroen van Koningsbrugge wel een goede.

        /   Reply  / 
  7. Nico

    Ik vind het juist een goed besluit vanuit RTL … Chantal heeft de laatste jaren bewezen dit soort programma’s te kunnen beoordelen!

    Daarnaast kan ze op meerdere fronten (dansen en zingen) goed beoordelen!

      /   Reply  / 
  8. MIsha

    Hahaha dit gaat leuk worden! Dit gaat net zo worden als Demi Lovato en Simon Cowell in de jury van x-factor in Amerika :p hahahahh !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>