Paul de Leeuw bloedfanatiek in Wie Ben Ik?

Schermafbeelding 2013-07-08 om 23.11.39De opnames voor Wie Ben Ik? zijn in volle gang en RTL Boulevard is poolshoogte gaan nemen. Wat blijkt? Paul de Leeuw is bloedfanatiek, tot ergernis/ontzag van de overige vaste panelleden Gordon, Jandino Asporaat en Richard Groenendijk. Zij schilderen Paul af als ‘een spelletjesmonster’. Dat terwijl Paul toch enige tijd heeft getwijfeld, toen hij het aanbod kreeg vast panellid te worden in de RTL-show.

Bij zijn aantreden riep Paul nog: “Het is een paneltje in een spelletje, en dat is heel leuk.” Nu zegt hij over zijn fanatisme: “Spelletjes doe je om te winnen! Ik ben niet iemand die zegt ‘het is maar een spelletje’.”

Aan Wendy van Dijk de taak om een en ander in goede banen te leiden. “Ik weet nog heel goed dat toen ik voor Wie Ben Ik? assisteerde, ik wel eens naar de plek van Caroline en keek en dacht: ‘Ik ben blij dat ik daar niet zit’. Nee, ik heb mezelf nooit gezien als een quizmaster-achtig iets.”

Wie Ben Ik? is dit najaar te zien op de zaterdagavond van RTL 4, in eerste instantie voor acht afleveringen. Oren Schrijver meldt in RTL Boulevard dat zenderbaas Erland Galjaard echter zo enthousiast is geworden van de opnames, dat een tweede reeks zeer reëel lijkt.

Zie ook:
- Paul de Leeuw op RTL 4 met Wie Ben Ik?
- Gerard Joling ziet af van Wie Ben Ik? bij RTL 4

Een extra stukje content met link hier kan ook.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Paul de Leeuw bloedfanatiek in Wie Ben Ik?

  1. Bart

    Vindt het wel goed dat ze nu in het publiek zitten, krijg je toch wat meer interactie.

    En logisch dat Erland er meer wil maken. In het voorjaar nog 8 moet lukken en dan hou je het ook leuk (moet niet meer worden).

      /   Reply  / 
  2. J

    Was 2x bij de opnames! Erg lachen! Wordt wel een hit op de zaterdagavond 20:00 uur!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>