Constant goede Haris wint X Factor 2013

Schermafbeelding 2013-07-06 om 13.15.33Nederland is voor constante kwaliteit gegaan bij X Factor. Haris heeft de talentenjacht op zijn naam geschreven, de kandidaat die het meest stabiel presteerde tijdens de liveshows. Het betekent dat Angela Groothuizen X Factor opnieuw wint. Sterker nog; ze pakte ook het zilver met Adriaan, die uiteindelijk meer stemmen trok dan boybandsensatie B-Brave.

In de finale verraste Haris met het opzwepende Locked out of Heaven, waar hij in de afgelopen weken vooral ballads voor zijn rekening nam. Daar excelleerde hij mee met Skinny Love, waar Haris ooit auditie mee deed. Zijn eigen single Playing wit Fire blijkt een klein en vrolijk liedje.

Adriaan haalde de stemmen binnen met Mijn Houten Hart, terwijl B-Brave de NSYNC-klassieker Bye Bye Bye vertolkte. Daarna volgde het eerste afvalmoment, waar de vijf jongens dus de minste stemmen trokken.

In de iTunes chart staat Haris inmiddels op 3, Adriaan volgt op 7 en ook de single van B-Brave (die niet op tv is geweest) is terug te vinden op 13. De finale van X Factor trok gisteren 1,2 miljoen kijkers.

Zie ook:
- Angela Groothuizen: Nieuwe opzet X Factor geslaagd
- Martijn Krabbé: Nieuw soort adoratie bij fans X Factor
Finale X Factor: B-Brave versus de jongens van Angela
Robin Thicke in finale X Factor
Angela: Feller X Factor knettert van energie
Hysterische taferelen bij B-Brave uit X Factor

Een extra stukje content met link hier kan ook.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Constant goede Haris wint X Factor 2013

  1. Mark

    Sympathieke gozer met DIJK van een stem! Gegund! En terecht ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>